Aboutaleb opent nieuw hoofdkantoor Coca-Cola


Verhuizing - Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam heeft vandaag het nieuwe hoofdkantoor van Coca-Cola geopend. Het gebouw MM25 in Rotterdam-Alexander is niet alleen duurzaam gebouwd maar is ook volledig ingericht op flexwerken. Treinzitjes, banken met uitzicht over Rotterdam, huiskamers en glazen gespreksruimten. Voor elke stemming en gelegenheid is er een werkplek. En door de open ruimtes in d vloer is er toch ook altijd onderling contact mogelijk. De officiële opening van het nieuwe gebouw dat 500 meter van het oude kantoor afligt, werd gedaan door burgemeester Aboutaleb, Jaap Wassink (VP & Country Director Coca-Cola European Partners Nederland) en Ben Bijnens (Country Director Coca-Cola Nederland). Aboutaleb bij die gelegenheid: "Rotterdam heeft alles te bieden: een jonge stad met veel culturen, een immense dynamiek en er is altijd veel te beleven. Kortom, het juiste DNA dat perfect aansluit bij de doelgroep en mentaliteit van Coca-Cola." Slimme technologie Het duurzame gebouw MM25 is ontwikkeld door projectontwikkelaar OVG Real Estate en voorzien van slimme technologie. In het gebouw zijn technologieën zoals klimaatplafonds, LED-verlichting en warmtewerend glas ingebracht. Bron: @FoodClicks Verhuizing - Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam heeft vandaag het nieuwe hoofdkantoor van Coca-Cola geopend. Het gebouw MM25 in Rotterdam-Alexander is niet alleen duurzaam gebouwd maar is ook volledig ingericht op flexwerken. Treinzitjes, banken met uitzicht over Rotterdam, huiskamers en glazen gespreksruimten. Voor elke stemming en gelegenheid is er een werkplek. En door de open ruimtes in d vloer is er toch ook altijd onderling contact mogelijk. De officiële opening van het nieuwe gebouw dat 500 meter van het oude kantoor afligt, werd gedaan door burgemeester Aboutaleb, Jaap Wassink (VP & Country Director Coca-Cola European Partners Nederland) en Ben Bijnens (Country Director Coca-Cola Nederland). Aboutaleb bij die gelegenheid: "Rotterdam heeft alles te bieden: een jonge stad met veel culturen, een immense dynamiek en er is altijd veel te beleven. Kortom, het juiste DNA dat perfect aansluit bij de doelgroep en mentaliteit van Coca-Cola." Slimme technologie Het duurzame gebouw MM25 is ontwikkeld door projectontwikkelaar OVG Real Estate en voorzien van slimme technologie. In het gebouw zijn technologieën zoals klimaatplafonds, LED-verlichting en warmtewerend glas ingebracht. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuwe Coca-Cola Creations in het teken van K-pop

Introductie – Coca-Cola introduceert de eerste Coca-Cola Creations van 2024: Coca-Cola K-Wave Zero Sugar. De limited edition variant is geïnspireerd op K-pop, een subcultuur uit Zuid-Korea dat inmiddels wereldwijd ongekend populair is door de Koreaanse popmuziek, films, beauty- en fashiontrends. 

Lees bericht


Coca-Cola fabriek in Nederland CO₂-neutraal gecertificeerd  

Industrie – De fabriek in Dongen van Coca-Cola Europacific Partners is CO₂-neutraal gecertificeerd volgens de internationale PAS2060 norm. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Eén van de onderdelen voor het behalen van het certificaat is het reductieplan, met als grootste impact de overgang van gas naar volledige elektrificatie.

Lees bericht


Coca-Cola introduceert smaakvariant in co-creatie met AI

Introductie – Coca-Cola lanceert woensdag wereldwijd Coca-Cola 3000, een limited-edition smaakvariant van Coca-Cola Zero Sugar binnen het Coke Creations platform. Coca-Cola 3000 Zero Sugar is de eerste smaak, die mede door menselijke als kunstmatige intelligentie (AI) is gecreëerd.

Lees bericht


Jeroen van Vliet nieuwe country director CCEP Nederland

Personalia - Jeroen van Vliet is vanaf 1 maart 2023 de nieuwe country director Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) Nederland. Hij volgt Jaap Wassink op, die binnen de organisatie de internationale stap maakt naar de rol van group VP sales execution & route to market voor CCEP.  

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid