AH to go start verkoop warme maaltijden

AH to go warme maaltijden (Small).jpg

Formulenieuws - Albert Heijn to go start met de verkoop van warme maaltijden voor onderweg. De 'Hot to go'-maaltijden zijn in eerste instantie verkrijgbaar bij vijf to go-winkels van AH in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

Het nieuwe assortiment bestaat uit ongeveer 25 warme gerechten voor elk moment van de dag: ‘s ochtends warme ontbijtproducten zoals pancakes en egg muffins, tijdens de lunch warme soepen, quiches en tosti’s en ’s avonds warme maaltijden zoals fusilli bolognese en Tajine kip met parelcouscous of diverse wraps en pizzapunten. De gerechten worden in een speciaal schap perfect op temperatuur gehouden.

Eten onderweg groeit

Met deze toevoeging voorziet Albert Heijn to go in de groeiende out of home consumptie. Jan-Willem Dockheer, directeur Albert Heijn to go: ‘We zien dat consumenten steeds meer gewend zijn onderweg te eten. Dat is al lang niet meer alleen een kop koffie of een broodje. Ook ’s avonds, voor het sporten of een theatervoorstelling, zijn ze op zoek naar een lekkere, warme maaltijd die ze tijdens het reizen kunnen eten. Die behoefte vullen wij nu in met een breed assortiment warme gerechten.’

Als de warme maaltijden goed lopen in de vijf AH to go’s krijgen meer gemakslocaties het schap met de warme maaltijden

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek