Ahold Delhaize gaat in VS starten met zelfrijdende bezorgbus


Formulenieuws – Klanten van Stop & Shop, een formule van Ahold Delhaize kunnen aankomend voorjaar in Boston en omgeving inkopen doen bij een zelfrijdende bezorgbus. De voertuigen brengen een selectie van Stop & Shop-producten, maaltijdpakketten en convenienceartikelen rechtstreeks naar klanten. Ahold Delhaize werkt in het project samen met startup Robomart uit San Francisco. Klanten kunnen de bezorgbus oproepen met een app op hun telefoon. Als de bus arriveert kunnen de klanten de bus ontgrendelen en de benodigde artikelen pakken. RFID-technologie signaleert welke producten dat zijn. De betaling wordt automatisch geregeld wanneer de bus weer wordt gesloten. "Op deze manier maken we met gebruik van nieuwe technologie het nog gemakkelijker voor onze klanten. We brengen de winkel letterlijk naar hen toe ", aldus Mark McGowan, de CEO van Stop & Shop. "Veel van onze klanten willen zeker bij verse artikelen graag zelf de keuze maken, met de Robomart bieden we die mogelijkheid.” Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Klanten van Stop & Shop, een formule van Ahold Delhaize kunnen aankomend voorjaar in Boston en omgeving inkopen doen bij een zelfrijdende bezorgbus. De voertuigen brengen een selectie van Stop & Shop-producten, maaltijdpakketten en convenienceartikelen rechtstreeks naar klanten. Ahold Delhaize werkt in het project samen met startup Robomart uit San Francisco. Klanten kunnen de bezorgbus oproepen met een app op hun telefoon. Als de bus arriveert kunnen de klanten de bus ontgrendelen en de benodigde artikelen pakken. RFID-technologie signaleert welke producten dat zijn. De betaling wordt automatisch geregeld wanneer de bus weer wordt gesloten. "Op deze manier maken we met gebruik van nieuwe technologie het nog gemakkelijker voor onze klanten. We brengen de winkel letterlijk naar hen toe ", aldus Mark McGowan, de CEO van Stop & Shop. "Veel van onze klanten willen zeker bij verse artikelen graag zelf de keuze maken, met de Robomart bieden we die mogelijkheid.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht


Alex Holt benoemd tot CSO van Ahold Delhaize

Benoeming - Ahold Delhaize maakt bekend dat Alex Holt met ingang van uiterlijk 1 juni 2024 is benoemd tot Chief Sustainability Officer (CSO) en lid van het Executive Committee van Ahold Delhaize. Holt volgt Jan Ernst de Groot op , Chief Legal Officer en Chief Sustainability Officer van Ahold Delhaize, die per 31 mei 2024 met pensioen gaat.

Lees bericht



Jan Ernst de Groot wordt Chief Sustainability Officer Ahold Delhaize

Benoeming  – Ahold Delhaize kondigt woensdag aan dat Jan Ernst de Groot is aangesteld als Chief Sustainability Officer (CSO). In deze nieuw gecreëerde functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het succes van de integrale visie, strategie en doelstellingen van Ahold Delhaize met betrekking tot alle aspecten van ecologische duurzaamheid, gezond eten, sociale impact, ethiek, mensenrechten en bestuur.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid