Albert Heijn en Transavia lanceren ‘Appie Fly’

Test Appie Fly krijgt vervolg

Airport – Albert Heijn en Transavia starten op Rotterdam The Hague AirPort een nieuwe boodschappenservice. Reizigers kunnen met het concept ‘Appie Fly’ bij thuiskomst hun noodzakelijk boodschappen oppikken. De supermarkt en luchtvaarmaatschappij zijn de eersten die deze service voor vliegreizigers introduceren.

Reizigers kunnen bij hun terugvlucht met Transavia naar Nederland bij het online inchecken een ‘Welkom Thuis Box’ van Appie Fly bestellen die direct na terugkomst op de luchthaven klaar staat. Na het in ontvangst nemen van de bagage is die box af te halen bij het Appie Fly ophaalpunt in de aankomsthal van de luchthaven.

De Appie Fly service richt zich in eerste instantie op ontbijt en is vooralsnog exclusief verkrijgbaar op Rotterdam The Hague Airport. De Welkom Thuis Box is voldoende voor twee personen en is verkrijgbaar in twee ontbijtvarianten a 12,50 euro.

Appie Fly is eerder dit jaar kleinschalig getest en krijgt nu een vervolg met een proef van drie maanden op alle vluchten van Transavia naar Rotterdam The Hague AirPort.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek