Albron breidt directie uit met Jan Willem Hilbron


Benoeming – Jan Willem Hilbron treedt per 1 september 2019 in dienst als directeur Horeca & Hospitality bij Albron. Hij volgt daarmee Robert Visser op, die in april jl. vertrok. Hilbron was hiervoor Senior Vice President Business Development at HMSHost International. Hij werkte in binnen- en buitenland voor Airports (Schiphol, Rotterdam Den Haag Airport), NS stations (Burger King, La Place en Treck, voorheen de Broodzaak) en outlet shopping centra (McG Roermond en Neinver Halfweg).   In de nieuwe functie zal Hilbron verder vorm en inhoud geven aan de horecaportfolio zoals die de afgelopen jaren door Albron is opgebouwd. Naast diverse ‘streetbrands’, zoals Starbucks, Anne&Max en Le Perron, zijn dat ook zelfontwikkelde horecaconcepten, zoals The Green House. Daarnaast is Albron actief met diverse publieksevenementen als de Keukenhof en de Vierdaagse van Nijmegen. Hilbron gaat de groeistrategie in de segmenten Leisure, High traffic en Shopping samen met het bestaande team van Albron Horeca & Hospitality, verder uitbouwen. Bron: @FoodClicks Benoeming – Jan Willem Hilbron treedt per 1 september 2019 in dienst als directeur Horeca & Hospitality bij Albron. Hij volgt daarmee Robert Visser op, die in april jl. vertrok. Hilbron was hiervoor Senior Vice President Business Development at HMSHost International. Hij werkte in binnen- en buitenland voor Airports (Schiphol, Rotterdam Den Haag Airport), NS stations (Burger King, La Place en Treck, voorheen de Broodzaak) en outlet shopping centra (McG Roermond en Neinver Halfweg).   In de nieuwe functie zal Hilbron verder vorm en inhoud geven aan de horecaportfolio zoals die de afgelopen jaren door Albron is opgebouwd. Naast diverse ‘streetbrands’, zoals Starbucks, Anne&Max en Le Perron, zijn dat ook zelfontwikkelde horecaconcepten, zoals The Green House. Daarnaast is Albron actief met diverse publieksevenementen als de Keukenhof en de Vierdaagse van Nijmegen. Hilbron gaat de groeistrategie in de segmenten Leisure, High traffic en Shopping samen met het bestaande team van Albron Horeca & Hospitality, verder uitbouwen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht


Anne&Max komt met hybride Brandt & Levie Hotdog

Formulenieuws - Fresh food & coffee café Anne&Max start met een hybride Brandt & Levie Hotdog in samenwerking met chef Samuel Levie. Het gaat om een maandspecial van de formule die gemaakt is met een worst die bestaat uit 35% groente en 65% verantwoord vlees. De hotdog is in maart te bestellen in alle dertig Anne&Max vestigingen in Nederland.

Lees bericht


Anne&Max opent 30e vestiging en hotel in Utrecht

Formulenieuws - Fresh food & coffee café Anne&Max opent de deuren van haar dertigste vestiging in Nederland. Boven nieuwste huiskamer wordt op 1 maart ook het eerste Anne&Max boutique hotel geopend. Als gevolg hiervan is ook de menukaart aangepast  met een avondkaart.

Lees bericht



Smaakchef van Albron wint Overall-prijs Innovation Award 2023

Verkiezing – De winnaars van de Horecava Innovation Award 2023 zijn maandag bekendgemaakt. Overall winnaar 2023 is Albron met Smaakchef. Smaakchef ontzorgt het zorgpersoneel door de bereiding van de warme maaltijd uit handen te nemen. De winnaar van de Horecava Innovation Award is Uhhmami, culinaire plant based boulions in de smaken Vegetable, Chickenis, Oceanish en Beefish.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid