Albron opent tweede locatie Anne&Max

Anne&Max wil met vijf vestigingen groeien volgend jaar

Formulenieuws - Anne&Max wil volgend jaar nog zeker vijf vestigingen openen. Amsterdam en Rotterdam staan al gepland, maar ook Albron gaat, na winkelcentrum Leidsenhage,  in het centrum van Apeldoorn een tweede locatie exploiteren.

Anne&Max wilt dé huiskamer in de stad zijn die haar gasten elke dag verrast met heerlijke biologische producten, gastvrije service in karakteristieke panden met een eigentijds interieur. De afgelopen jaren zat de groei er al in qua locaties, maar de keten wil verder groeien.

Freshfood&Coffeecafe is om de groei gerealiseerd te krijgen op zoek gegaan naar partners. Een van die partners is Albron, maar ook franchisers worden gezocht. Voor de vestigingen Amsterdam en Rotterdam bijvoorbeeld, die al op de planning staan, worden nog ondernemers gezocht. Apeldoorn wordt zoals gezegd geëxploiteerd door Albron en zal nog dit jaar de deuren openen.

De vestiging in Amsterdam ligt tegenover de NDSM werf, aan de overzijde van het water ontwikkelen zich de nieuwe Houthavens. Anne&Max wil zich daar vestigen begin 2020. Rotterdam heeft al een Anne&Max aan de Korte Hoogstraat, maar daar liggen mogelijkheden voor een tweede locatie. De locatie is al aangetrokken, alleen ontbreekt de ondernemer nog. De bedoeling is dat deze vestiging in het eerste kwartaal van 2020 opengaat.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek