Aldi introduceert twee nieuwe broodconcepten


Supermarkt - Vanaf 1 november introduceert Aldi twee nieuwe broodconcepten in alle winkels met een bakkerijafdeling: Bakkersgoud en Bakkersgoud Rustiek. Hiermee biedt de discounter voortaan ook dagverse broden aan in het midden- en hoog segment. De introductie van Aldi is in lijn met de strategie om in de belangrijke versgroepen verder door te ontwikkelen. Op de broodafdeling kan de klant het brood zelf in de gewenste dikte snijden en verpakken in de bijbehorende zakken. Bakkersgoud Het Bakkersgoud assortiment bestaat uit boerenbroden, gemaakt op basis van speciale samengestelde recepturen. Deze zijn rijker gemaakt door toevoeging van diverse zaden en granen. De rustieke broden worden op ambachtelijke wijze gemaakt met Nederlandse tarwe, gemalen door een Groningse molen. De basis voor deze rustieke broden is een voordeeg met desem, dat 24 uur heeft gerezen. Bovendien wordt een gedeelte van het bakkerszout in de broden vervangen door zeezout, waardoor het natriumgehalte lager wordt Bron: @FoodClicks Supermarkt - Vanaf 1 november introduceert Aldi twee nieuwe broodconcepten in alle winkels met een bakkerijafdeling: Bakkersgoud en Bakkersgoud Rustiek. Hiermee biedt de discounter voortaan ook dagverse broden aan in het midden- en hoog segment. De introductie van Aldi is in lijn met de strategie om in de belangrijke versgroepen verder door te ontwikkelen. Op de broodafdeling kan de klant het brood zelf in de gewenste dikte snijden en verpakken in de bijbehorende zakken. Bakkersgoud Het Bakkersgoud assortiment bestaat uit boerenbroden, gemaakt op basis van speciale samengestelde recepturen. Deze zijn rijker gemaakt door toevoeging van diverse zaden en granen. De rustieke broden worden op ambachtelijke wijze gemaakt met Nederlandse tarwe, gemalen door een Groningse molen. De basis voor deze rustieke broden is een voordeeg met desem, dat 24 uur heeft gerezen. Bovendien wordt een gedeelte van het bakkerszout in de broden vervangen door zeezout, waardoor het natriumgehalte lager wordt Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid