'All-day concept' Stan&Co opent 6 december in Den Haag

Sfeerbeeld Stan&Co

Formulenieuws - Na een verbouwing van een jaar opent Stan&Co Den Haag op 6 december de deuren. Op dit moment wordt in het pand aan het Buitenhof de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

Naast een groot terras, dat later wordt geopend, krijgt de locatie een urban-style, waar industriële elementen worden gecombineerd met hout. Ter ere van de opening organiseert Stan&Co Den Haag samen met de Haagse kunstenaar Alphainkt de dag na de opening een event, waarbij de kunstenaar live een XXL Stan&Co menukaart ontwerpt. Een kunstwerk dat ter plekke wordt geveild voor het goede doel ‘Make-a-Wish’. Gasten kunnen die dag voor 10 euro een koffiemok van de ontwerper kopen en ook deze opbrengst gaat naar 'Make-a-Wish'.

Format Stan&Co

Stan&Co is inmiddels een begrip in Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Zeist. Iedere locatie heeft een eigen identiteit maar waar het om draait is food & drinks. Dit zogenaamde all-day casual dining concept maakt onderdeel uit van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek