Amazon investeert miljoenen in Deliveroo


Investering – Het Amerikaanse techbedrijf Amazon heeft, samen met de investeerders T. Rowe Price, Fidelity Management & Research Company, en Greenoaks, 575 miljoen dollar geïnvesteerd in Deliveroo. Dat heeft maaltijdbezorger Deliveroo vandaag bekend gemaakt. De miljoenen die Amazon investeert maken onderdeel uit van een nieuwe investeringsronde die Deliveroo heeft uitstaan. De bezorgdienst wil het geld gebruiken voor onder meer de internationale uitbreiding en verbetering van de diensten. De nieuwe investering brengt het totaal van de investeringen in Deliveroo tot op heden op 1,53 miljard dolalar, zo laat het bedrijf weten. Bij de grotere bezorgpartijen wordt al langer gespeculeerd over overnames binnen de maaltijdbezorgers. Zo zou Amazon Deliveroo eerder volledig hebben willen overnemen en zijn er ook gesprekken geweest tussen Deliveroo en Uber. Tot concrete stappen hebben die gesprekken evenwel niet geleid. Bron: @FoodClicks Investering – Het Amerikaanse techbedrijf Amazon heeft, samen met de investeerders T. Rowe Price, Fidelity Management & Research Company, en Greenoaks, 575 miljoen dollar geïnvesteerd in Deliveroo. Dat heeft maaltijdbezorger Deliveroo vandaag bekend gemaakt. De miljoenen die Amazon investeert maken onderdeel uit van een nieuwe investeringsronde die Deliveroo heeft uitstaan. De bezorgdienst wil het geld gebruiken voor onder meer de internationale uitbreiding en verbetering van de diensten. De nieuwe investering brengt het totaal van de investeringen in Deliveroo tot op heden op 1,53 miljard dolalar, zo laat het bedrijf weten. Bij de grotere bezorgpartijen wordt al langer gespeculeerd over overnames binnen de maaltijdbezorgers. Zo zou Amazon Deliveroo eerder volledig hebben willen overnemen en zijn er ook gesprekken geweest tussen Deliveroo en Uber. Tot concrete stappen hebben die gesprekken evenwel niet geleid. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht

Voortaan boodschappen doen bij Spar met Uber Eats

Formulenieuws - Spar Nederland en Uber Eats gaan samenwerken. Vanaf woensdag kunnen klanten via de Uber Eats app hun dagelijkse boodschappen en gemaksproducten bestellen bij 20 Spar winkels verspreid door Nederland. Gebruikers van de app kunnen bij deze winkels kiezen uit meer dan 900 artikelen, waaronder ook foodservice producten. Het aantal producten en winkels wordt in de komende weken verder uitgebreid.

Lees bericht


Ghost Kitchen Casper komt met Casper At Work

Catering - Casper, een ghost kitchen-keten in België, Nederland en Frankrijk, wil zich meer gaan richten op het lunchmoment bij bedrijven en start Casper At Work. Door samen te werken met andere partijen en het aanbod vanuit de eigen keuken wil Casper lunchdilemma’s binnen bedrijven wegnemen.

Lees bericht

Amazon gaat toch kassa’s plaatsen in kassaloze locaties

Buitenland – De nieuwste Amazon Fresh-winkels in Londen krijgen toch ook bemande kassa’s. Dat hebben verschillend media laten weten. Klanten kunnen dan op de locaties kiezen voor kassaloos winkelen met de technologie van ‘Just Walk Out’ of kiezen voor de meer traditionele manier bij een bemande kassa.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid