Amsterdam krijgt primeur Stan & Co 2.0


Horeca – Het horeca-concept Stan & Co, met locaties in Utrecht, Arnhem en Zeist en onderdeel uitmaakt van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling, krijgt een nieuwe locatie in Amsterdam. De plek van de Amsterdamse horecazaak wordt Capital C. Deze plek, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs aan het Weesperplein, wordt het creatieve centrum van de hoofdstad. Stan&Co vertaalt deze creativiteit in de nieuwe locatie in de menukaart, de uitstraling en de activiteiten die er worden georganiseerd, waaronder dj optredens in het weekend. Omdat de nieuwe Amsterdamse locatie een doorontwikkeling is op de gevestigde locaties wordt die ook wel aangeduid als de 2.0-versie. Bron: @FoodClicks Horeca – Het horeca-concept Stan & Co, met locaties in Utrecht, Arnhem en Zeist en onderdeel uitmaakt van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling, krijgt een nieuwe locatie in Amsterdam. De plek van de Amsterdamse horecazaak wordt Capital C. Deze plek, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs aan het Weesperplein, wordt het creatieve centrum van de hoofdstad. Stan&Co vertaalt deze creativiteit in de nieuwe locatie in de menukaart, de uitstraling en de activiteiten die er worden georganiseerd, waaronder dj optredens in het weekend. Omdat de nieuwe Amsterdamse locatie een doorontwikkeling is op de gevestigde locaties wordt die ook wel aangeduid als de 2.0-versie. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht


Steeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd

Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.

Lees bericht



Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid