Amsterdam krijgt primeur Stan & Co 2.0


Horeca – Het horeca-concept Stan & Co, met locaties in Utrecht, Arnhem en Zeist en onderdeel uitmaakt van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling, krijgt een nieuwe locatie in Amsterdam. De plek van de Amsterdamse horecazaak wordt Capital C. Deze plek, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs aan het Weesperplein, wordt het creatieve centrum van de hoofdstad. Stan&Co vertaalt deze creativiteit in de nieuwe locatie in de menukaart, de uitstraling en de activiteiten die er worden georganiseerd, waaronder dj optredens in het weekend. Omdat de nieuwe Amsterdamse locatie een doorontwikkeling is op de gevestigde locaties wordt die ook wel aangeduid als de 2.0-versie. Bron: @FoodClicks Horeca – Het horeca-concept Stan & Co, met locaties in Utrecht, Arnhem en Zeist en onderdeel uitmaakt van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling, krijgt een nieuwe locatie in Amsterdam. De plek van de Amsterdamse horecazaak wordt Capital C. Deze plek, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs aan het Weesperplein, wordt het creatieve centrum van de hoofdstad. Stan&Co vertaalt deze creativiteit in de nieuwe locatie in de menukaart, de uitstraling en de activiteiten die er worden georganiseerd, waaronder dj optredens in het weekend. Omdat de nieuwe Amsterdamse locatie een doorontwikkeling is op de gevestigde locaties wordt die ook wel aangeduid als de 2.0-versie. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Minder faillissementen in februari, maar horeca stijgt

Analyse - In februari zijn 26 minder bedrijven failliet verklaard dan in januari, meldt het CBS. Dat is een daling van 7 procent. De onderliggende trend van het aantal faillissementen is echter bijna 2 jaar stijgend. Relatief gezien werden er in februari de meeste faillissementen uitgesproken in de sector horeca.

Lees bericht

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht



Coöperatie DELA introduceert nieuw horeca-assortiment

Uitvaartcatering – Coöperatie DELA laat weten dat de uitvaartorganisatie na een proefperiode bij een zestal locaties het horeca-assortiment heeft aangepast. Na de proef, die eind vorig jaar werd gehouden, wordt het nieuwe assortiment vanaf deze maand stapsgewijs bij de rest van de DELA-locaties geïntroduceerd. DELA heeft bij de samenstelling samengewerkt met partner Vermaat.

Lees bericht

Omzet horeca nagenoeg gelijk in vierde kwartaal

Analyse - In 2023 heeft de horeca 13,2 procent meer omgezet dan in 2022. Ook in het vierde kwartaal steeg de omzet, zij het licht met 0,1 procent ten opzichte van het derde kwartaal. Het volume (de voor prijsveranderingen gecorrigeerde omzet) daalde in het laatste kwartaal van 2023 wel met 0,6 procent, zo meldt het CBS.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid