‘Amsterdams restaurant’ serveert duurste hamburger in Singapore


Horeca – Het Amsterdams restaurant Lombardo’s krijgt een tweede locatie in Singapore en serveert ter gelegenheid daarvan de duurste hamburger van Singapore. Zo is het broodje van de burger belegd met 24-karaats goud en bestaat de burger uit 100% Japans wagyu-rundvlees. De burger is slechts 10 dagen verkrijgbaar en kost $250,-. Het hamburgerrestaurant Lombardo’s is opgericht door chefkok Martijn Verdonk en in Amsterdam gevestigd op de Nieuwe Spiegelstraat. Op 11 oktober opent Evelyn Yim de deuren van een tweede locatie als franchiser. Martijn Verdonk startte zijn hamburgerrestaurant in 2010 met slechts twee hamburgers op de kaart. Sindsdien heeft hij het menu uitgebreid met vijftien andere favorieten en verkoopt de zaak met zo’n 250 hamburgers op een doordeweekse middag. Lombardo’s onderscheidt zich van concurrenten door de hoge kwaliteit van de ingrediënten en de zelfgemaakte sauzen volgens eigen recept. Tijdens een vakantie in Amsterdam werd Yim zo enthousiast over de burgers van Lombardo’s dat ze besloot het hamburgerconcept mee naar huis te nemen: “Toen ik voor het eerst een hap nam van de BBQ Pulled Pork Burger van Lombardo’s wist ik het direct: dit is de lekkerste burger die ik ooit heb gegeten.” Volgens beide ondernemers is de eetcultuur in Singapore zodanig dat kwaliteit verkoopt. Om die reden zien zij een vestiging daar met vertrouwen tegemoet. Duurste hamburger van Singapore Lombardo’s Singapore opent met een brede selectie van de vaste Nederlandse hamburgers en een volledige bar met bier van de tap. De duurste hamburger is om de opening luister bij te zetten. Deze burger, bereid door Verdonk zelf, is niet alleen bedekt met een laag 24-karaats goud en gemaakt van 100% Japans Wagyu-rundvlees (200 gram), maar er zit ook foie gras bij en sjalotjes gestoofd in champagne, in boter gepocheerde kreeftenstaart, verse Italiaanse truffel, een pittige compote van rode kool en kaviaar. De opbrengsten van deze speciale burger worden door Lombardo’s gedoneerd aan The Children’s Charities Association of Singapore. “We willen onze relatie met de Singaporezen beginnen door ze eerst iets terug te geven”, aldus Verdonk. Duurste hamburger van Nederland Het is niet de eerste keer dat Verdonk een bijzondere burger maakte en de opbrengsten schonk aan een goed doel. In 2010 verkocht hij de duurste burger van Nederland in Lombardo’s, eveneens met onder andere eetbaar bladgoud, wagyu-rundvlees en truffel. De opbrengst kwam destijds ten goede aan de nachtopvang voor daklozen in Amsterdam. Bron: @FoodClicks

Horeca – Het Amsterdams restaurant Lombardo’s krijgt een tweede locatie in Singapore en serveert ter gelegenheid daarvan de duurste hamburger van Singapore. Zo is het broodje van de burger belegd met 24-karaats goud en bestaat de burger uit 100% Japans wagyu-rundvlees. De burger is slechts 10 dagen verkrijgbaar en kost $250,-. Het hamburgerrestaurant Lombardo’s is opgericht door chefkok Martijn Verdonk en in Amsterdam gevestigd op de Nieuwe Spiegelstraat. Op 11 oktober opent Evelyn Yim de deuren van een tweede locatie als franchiser. Martijn Verdonk startte zijn hamburgerrestaurant in 2010 met slechts twee hamburgers op de kaart. Sindsdien heeft hij het menu uitgebreid met vijftien andere favorieten en verkoopt de zaak met zo’n 250 hamburgers op een doordeweekse middag. Lombardo’s onderscheidt zich van concurrenten door de hoge kwaliteit van de ingrediënten en de zelfgemaakte sauzen volgens eigen recept. Tijdens een vakantie in Amsterdam werd Yim zo enthousiast over de burgers van Lombardo’s dat ze besloot het hamburgerconcept mee naar huis te nemen: “Toen ik voor het eerst een hap nam van de BBQ Pulled Pork Burger van Lombardo’s wist ik het direct: dit is de lekkerste burger die ik ooit heb gegeten.” Volgens beide ondernemers is de eetcultuur in Singapore zodanig dat kwaliteit verkoopt. Om die reden zien zij een vestiging daar met vertrouwen tegemoet. Duurste hamburger van Singapore Lombardo’s Singapore opent met een brede selectie van de vaste Nederlandse hamburgers en een volledige bar met bier van de tap. De duurste hamburger is om de opening luister bij te zetten. Deze burger, bereid door Verdonk zelf, is niet alleen bedekt met een laag 24-karaats goud en gemaakt van 100% Japans Wagyu-rundvlees (200 gram), maar er zit ook foie gras bij en sjalotjes gestoofd in champagne, in boter gepocheerde kreeftenstaart, verse Italiaanse truffel, een pittige compote van rode kool en kaviaar. De opbrengsten van deze speciale burger worden door Lombardo’s gedoneerd aan The Children’s Charities Association of Singapore. “We willen onze relatie met de Singaporezen beginnen door ze eerst iets terug te geven”, aldus Verdonk. Duurste hamburger van Nederland Het is niet de eerste keer dat Verdonk een bijzondere burger maakte en de opbrengsten schonk aan een goed doel. In 2010 verkocht hij de duurste burger van Nederland in Lombardo’s, eveneens met onder andere eetbaar bladgoud, wagyu-rundvlees en truffel. De opbrengst kwam destijds ten goede aan de nachtopvang voor daklozen in Amsterdam. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Michelin reikt voor het eerst ster uit aan fastfood marktkraam in Singapore

Horeca - De Michelin Gids heeft voor het eerst in haar bestaan een Michelin-ster uitgereikt aan een fastfood marktkraam. Het stalletje van Chan Hon Meng in Singapore viel in de prijzen met de door de ondernemer gemaakte ‘Hongkong soya sauce chicken rise and noodles’. Het verkooppunt van Chan Hon Meng bevindt zich in de Chinese wijk in de Aziatische metropool...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid