Angelo’s Pizza best beoordeelde bezorgrestaurant

Bezorgrestaurants – En de winnaar is……. bezorgrestaurant Angelo’s Pizza. De Rotterdamse pizzeria mag zichzelf het best beoordeelde bezorgrestaurant in van 2016 noemen.

Dit meldt Takeaway.com vandaag. De website zette de miljoenen beoordelingen die het afgelopen jaar op eten-bestelsite Thuisbezorgd.nl werden geplaatst op een rij en Angelo’s Pizza kwam als beste uit de bus. “We zijn heel blij met deze prijs en danken onze klanten voor het vertrouwen en hun steun gedurende de verkiezingsperiode. Ook in 2017 staan wij garant voor onze kwaliteit en wij streven ernaar om nog verder te verbeteren en sneller te leveren”, aldus Fatih Atalan van Angelo’s Pizza. Hij met zijn restaurant, naast de titel ‘Best beoordeelde bezorgrestaurant van Nederland 2016’, een e-scooter.

Dit jaar introduceert Thuisbezorgd.nl ook een prijs voor de beste nieuwkomers van 2016. Dit zijn restaurants die in 2016 zijn gestart op Thuisbezorgd.nl. Chiapas - Taco Cartel uit Amsterdam is de nummer één uit de top tien. Opvallend is de diversiteit in het rijtje nieuwkomers. Woordvoerder Imad Qutob: “In Nederland kun je talloze verschillende gerechten bestellen. Dankzij onze eigen bezorgservice op e-bikes, konden wij dit jaar veel nieuwe restaurants aansluiten, die vanuit zichzelf geen bezorging aanbieden.” Mensen die eten bestellen via Thuisbezorgd.nl kunnen achteraf het bezorgrestaurant beoordelen op kwaliteit en bezorging. Qutob: “Ons beoordelingssysteem laat goede bedrijven hun markt uitbreiden. Het is een belangrijk onderdeel van het succes van ons platform.” Het aanbod op Thuisbezorgd.nl wordt gesorteerd op basis van afstand, populariteit en beoordelingen. Op deze manier kunnen
bezoekers zo snel mogelijk een restaurant vinden dat op dat moment het meest
relevant is.


Bron: @FoodClicks

Auteur: Martijn Louws