Anne&Max opent de ‘mooiste huiskamer van Eindhoven’


Formulenieuws - Vrijdag 31 augustus opent Anne&Max aan de Kleine Berg de ‘mooiste huiskamer van Eindhoven’. In deze locatie kunnen gasten op elk moment van de dag binnenvallen voor verse, gezonde, biologische en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, high tea, borrels en koffie. Anne&Max Eindhoven is een franchisevestiging van Iris en Marc. Het pand heeft karakteristieke eigenschappen en zorgt er voor dat je je als gast thuis voelt. Een ‘huiskamer’ waar je dagelijks terecht kunt voor verse, huisgemaakte, biologische, fairtrade producten. Bij Anne&Max wordt zoveel mogelijk gewerkt met bio, bio-dynamisch en/of fairtrade producten. Ambachtelijk en vaak huisgemaakt. Zo wordt de biologische koffie fairtrade in o.a. Ethiopië geproduceerd, staat de bakker elke ochtend vroeg het biologische brood af te bakken en zwemt de zalm totdat die op het bord ligt vrij in het Schotse Loch Duart. Anne&Max wil voor eind 2018 nog meer nieuwe huiskamers openen. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Vrijdag 31 augustus opent Anne&Max aan de Kleine Berg de ‘mooiste huiskamer van Eindhoven’. In deze locatie kunnen gasten op elk moment van de dag binnenvallen voor verse, gezonde, biologische en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, high tea, borrels en koffie. Anne&Max Eindhoven is een franchisevestiging van Iris en Marc. Het pand heeft karakteristieke eigenschappen en zorgt er voor dat je je als gast thuis voelt. Een ‘huiskamer’ waar je dagelijks terecht kunt voor verse, huisgemaakte, biologische, fairtrade producten. Bij Anne&Max wordt zoveel mogelijk gewerkt met bio, bio-dynamisch en/of fairtrade producten. Ambachtelijk en vaak huisgemaakt. Zo wordt de biologische koffie fairtrade in o.a. Ethiopië geproduceerd, staat de bakker elke ochtend vroeg het biologische brood af te bakken en zwemt de zalm totdat die op het bord ligt vrij in het Schotse Loch Duart. Anne&Max wil voor eind 2018 nog meer nieuwe huiskamers openen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


Anne&Max komt met hybride Brandt & Levie Hotdog

Formulenieuws - Fresh food & coffee café Anne&Max start met een hybride Brandt & Levie Hotdog in samenwerking met chef Samuel Levie. Het gaat om een maandspecial van de formule die gemaakt is met een worst die bestaat uit 35% groente en 65% verantwoord vlees. De hotdog is in maart te bestellen in alle dertig Anne&Max vestigingen in Nederland.

Lees bericht


Anne&Max opent 30e vestiging en hotel in Utrecht

Formulenieuws - Fresh food & coffee café Anne&Max opent de deuren van haar dertigste vestiging in Nederland. Boven nieuwste huiskamer wordt op 1 maart ook het eerste Anne&Max boutique hotel geopend. Als gevolg hiervan is ook de menukaart aangepast  met een avondkaart.

Lees bericht


Nederlander besteedt €1,1 miljard bij koffie- en lunchketens

Onderzoek  – Nederlanders hebben het afgelopen jaar €1,1 miljard besteed bij koffie- en lunchketens in Nederland. De gemiddelde besteding per bezoek lag op €15. Het meest wordt uitgegeven bij lunchrooms zoals Anne&Max, namelijk gemiddeld €28, en het minste bij ketens waar bezoekers voornamelijk eten of drinken afhalen.

Lees bericht

Gemiddelde NPS Nederlandse koffie- en lunchketens is +57

Onderzoek – De grootste koffie- en lunchketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +57. Coffeelovers krijgt de hoogste score (+88). Bezoekers van koffie- en lunchketens met een hoge NPS nuttigen hun bestelling vaker ter plaatse dan dat ze deze afhalen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid