Anne&Max opent tweede vestiging in Utrecht


Formulenieuws – Vijf jaar gelden opende Anne&Max een zaak in Utrecht en nu komt er en tweede. De nieuwe vestiging opent de deuren op 27 mei 2019 aan de Burgemeester Reigerstraat 15. Anne&Max noemt de vestigingen de huiskamer in de stad waar iedereen op elk moment van de dag voor vers, gezond, biologisch en eigengemaakt ontbijt, lunch, high tea, borrel en koffie kan binnenlopen. De formule sluit wat dat betreft aan op ieder moment van de dag en is daarin vrij uniek. De nieuwe vestiging in Utrecht wordt gerund door Martine Bakker. Anne&Max is van plan hard te groeien. Voor 2019 staan er meer nieuwe huiskamers op de planning. De gemaksformule telt straks met de tweede locatie in Utrecht 16 vestigingen. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Vijf jaar gelden opende Anne&Max een zaak in Utrecht en nu komt er en tweede. De nieuwe vestiging opent de deuren op 27 mei 2019 aan de Burgemeester Reigerstraat 15. Anne&Max noemt de vestigingen de huiskamer in de stad waar iedereen op elk moment van de dag voor vers, gezond, biologisch en eigengemaakt ontbijt, lunch, high tea, borrel en koffie kan binnenlopen. De formule sluit wat dat betreft aan op ieder moment van de dag en is daarin vrij uniek. De nieuwe vestiging in Utrecht wordt gerund door Martine Bakker. Anne&Max is van plan hard te groeien. Voor 2019 staan er meer nieuwe huiskamers op de planning. De gemaksformule telt straks met de tweede locatie in Utrecht 16 vestigingen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Anne&Max komt met hybride Brandt & Levie Hotdog

Formulenieuws - Fresh food & coffee café Anne&Max start met een hybride Brandt & Levie Hotdog in samenwerking met chef Samuel Levie. Het gaat om een maandspecial van de formule die gemaakt is met een worst die bestaat uit 35% groente en 65% verantwoord vlees. De hotdog is in maart te bestellen in alle dertig Anne&Max vestigingen in Nederland.

Lees bericht



Anne&Max opent 30e vestiging en hotel in Utrecht

Formulenieuws - Fresh food & coffee café Anne&Max opent de deuren van haar dertigste vestiging in Nederland. Boven nieuwste huiskamer wordt op 1 maart ook het eerste Anne&Max boutique hotel geopend. Als gevolg hiervan is ook de menukaart aangepast  met een avondkaart.

Lees bericht

Nederlander besteedt €1,1 miljard bij koffie- en lunchketens

Onderzoek  – Nederlanders hebben het afgelopen jaar €1,1 miljard besteed bij koffie- en lunchketens in Nederland. De gemiddelde besteding per bezoek lag op €15. Het meest wordt uitgegeven bij lunchrooms zoals Anne&Max, namelijk gemiddeld €28, en het minste bij ketens waar bezoekers voornamelijk eten of drinken afhalen.

Lees bericht


Gemiddelde NPS Nederlandse koffie- en lunchketens is +57

Onderzoek – De grootste koffie- en lunchketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +57. Coffeelovers krijgt de hoogste score (+88). Bezoekers van koffie- en lunchketens met een hoge NPS nuttigen hun bestelling vaker ter plaatse dan dat ze deze afhalen.

Lees bericht

FSIN: Duurzaamheid is ‘langetermijn-waardecreatie’

Foodservice – Duurzaamheid wordt te vaak gezien als synoniem voor milieumaatregelen, volgens het Foodservice Instituut Nederland (FSIN). Maar dat is het niet. Het instituut geeft daarom de voorkeur om duurzaamheid te definiëren als waardecreatie in het vinden van een evenwicht tussen economische, sociale en ecologische prestaties op de lange termijn.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid