Appèl beleeft première binnen het wetenschappelijk onderwijs


Catering – Appèl gaat de catering verzorgen op de Universiteit Twente. Na het doorlopen van een Europees aanbestedingstraject is de gunning definitief. Vanaf 1 juli 2018 verzorgt de cateraar de catering op de zeven outlets die de campus rijk is met het concept ‘FoodCity’. Voor Appèl is het de eerste locatie binnen het wetenschappelijk onderwijs. In het voorbereidend traject heeft de UT uitgebreid onderzocht wat de wensen en behoeften zijn van de UT gemeenschap. Er zijn keukentafelsessies gehouden en in september 2017 is er een Foodmarkt georganiseerd. Potentiële kandidaten kregen hier de kans om een eigen ‘Single Product’ te presenteren. Studenten en medewerkers bezochten alle stands en konden kennismaken met de markt en de kandidaten kregen de kans om de belangrijkste doelgroepen te ontmoeten. Appèl was hier aanwezig met verse circulaire soep. “Zaken als internationalisering, aandacht voor verschillende eetculturen, warme maaltijden, producten voor de snelle verkoop, variatie binnen het concept, verse soepen, salades en meer vegetarische opties waren belangrijke wensen voor de UT gemeenschap. Daarnaast moest het concept aansluiten bij de visie 2020 ‘vernieuwen, experimenteren en pionieren’ van de UT.”  aldus Eveline Kuypers, project manager van Universiteit Twente. Wereldse gerechten Dit alles heeft Appèl geïnspireerd om het aanbod op de campus op te organiseren met het concept ‘FoodCity’. Binnen FoodCity krijgt iedere locatie met roulerende foodconcepten te maken. Studenten, docenten en bezoekers kunnen straks terecht in verschillende restaurants, ieder met zijn eigen onderscheidende concept gebaseerd op één product of productgroep. Op de campus ontstaan op die manier combinaties van een foodcourt, een pop-up store en een studentenkroeg. Bron: Appèl Catering – Appèl gaat de catering verzorgen op de Universiteit Twente. Na het doorlopen van een Europees aanbestedingstraject is de gunning definitief. Vanaf 1 juli 2018 verzorgt de cateraar de catering op de zeven outlets die de campus rijk is met het concept ‘FoodCity’. Voor Appèl is het de eerste locatie binnen het wetenschappelijk onderwijs. In het voorbereidend traject heeft de UT uitgebreid onderzocht wat de wensen en behoeften zijn van de UT gemeenschap. Er zijn keukentafelsessies gehouden en in september 2017 is er een Foodmarkt georganiseerd. Potentiële kandidaten kregen hier de kans om een eigen ‘Single Product’ te presenteren. Studenten en medewerkers bezochten alle stands en konden kennismaken met de markt en de kandidaten kregen de kans om de belangrijkste doelgroepen te ontmoeten. Appèl was hier aanwezig met verse circulaire soep. “Zaken als internationalisering, aandacht voor verschillende eetculturen, warme maaltijden, producten voor de snelle verkoop, variatie binnen het concept, verse soepen, salades en meer vegetarische opties waren belangrijke wensen voor de UT gemeenschap. Daarnaast moest het concept aansluiten bij de visie 2020 ‘vernieuwen, experimenteren en pionieren’ van de UT.”  aldus Eveline Kuypers, project manager van Universiteit Twente. Wereldse gerechten Dit alles heeft Appèl geïnspireerd om het aanbod op de campus op te organiseren met het concept ‘FoodCity’. Binnen FoodCity krijgt iedere locatie met roulerende foodconcepten te maken. Studenten, docenten en bezoekers kunnen straks terecht in verschillende restaurants, ieder met zijn eigen onderscheidende concept gebaseerd op één product of productgroep. Op de campus ontstaan op die manier combinaties van een foodcourt, een pop-up store en een studentenkroeg. Bron: Appèl

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Naam Markies Catering verdwijnt en wordt Appèl

Catering - Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. De cateraar uit Den Bosch wil met de naamswijzigingen het merk Appèl versterken en de dienstverlening verdere verbeteren.

Lees bericht


Appèl komt met ‘best basic’-opties bij TU Delft

Catering – Cateraar Appèl, die met de ingang van het nieuwe studiejaar de horeca-activiteiten verzorgt bij de TU Delft, komt daar op de uitgiftepunten met ‘best basic’-opties. Het gaat om producten die binnen de categorie in een betaalbare variant worden aangeboden.

Lees bericht


Cateringsector gaat voedselverspilling in kaart brengen

Catering – Elf ondernemingen in de cateringsector en twee brancheverenigingen hebben gezamenlijk besloten werk te gaan maken van voedselverspilling en starten met het in kaart brengen van de hoeveelheid voedsel dat wordt verspild. Het gaat om alle sectoren waarin de cateraars actief zijn, dus bedrijfskantines, zorginstellingen en schoolkantines.

Lees bericht


Markies Catering neemt cateraar Scoolcompany over

Overname - De Brabantse cateraar Markies Catering neemt per 1 augustus dit jaar de activiteiten van Scoolcompany over. De onderwijscateraar uit Capelle aan den IJssel verzorgt momenteel op 28 middelbare scholen de catering. Deze activiteiten van Scoolcompany worden voortgezet onder de paraplu van Markies Catering.

Lees bericht

Appèl nieuwe cateraar van Technische Universiteit Delft

Catering - Appèl is vanaf deze zomer de nieuwe cateraar van de Technische Universiteit Delft. Het gaat om meer dan 20 restaurants, koffiecorners en andere cateringlocaties en de op het terrein aanwezige foodtrucks. Ook de banqueting gaat Appèl verzorgen. Bij de aanbesteding stonden een duurzaam, internationaal en uitgebreid vegetarisch assortiment centraal.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid