Appèl bouwt nieuw duurzaam belevingscentrum
Catering - Familiebedrijf Appèl bouwt een nieuw belevingscentrum aan de A2 in 's-Hertogenbosch. Medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfs- en onderwijscateraar kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Op 1 mei 2017 start Bouwgroep Moonen met de bouw. De belangrijkste reden om te verhuizen is ruimtegebrek door de flinke groei de afgelopen jaren. Daarnaast draait het binnen de cateringbranche steeds meer om beleving. Geert van de Ven, eigenaar van Appèl en onderwijscateraar Markies Catering: “Op deze nieuwe locatie kunnen huidige en potentiële opdrachtgevers zien, proeven en beleven wat wij bieden.” De begane grond wordt het bruisende hart van het gebouw. Voor de 1.400 medewerkers van Appèl en Markies Catering, die dagelijks op meer dan 400 locaties de catering verzorgen, zijn er demonstratie- en opleidingsruimten. “Daarnaast hebben we straks de ruimte en faciliteiten zodat we kunnen voorzien in een goede distributie naar al onze locaties.” aldus Van de Ven. Duurzaamheid & vitaliteit Duurzaamheid en vitaliteit zijn belangrijke speerpunten in de bedrijfsvoering van beide bedrijven. Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl en Markies Catering: “Onze medewerkers zijn het hart van de organisatie, wij willen ze een gezonde, prettige en inspirerende werkomgeving bieden. Het nieuwe pand zal hier uitstekend aan bijdragen.” Ontwerpbureau De Twee Snoeken heeft op basis van wensen van Appèl een gebouw ontworpen waarbij de mens, duurzaamheid centraal staan. Zo wordt er bewust geen gasaansluiting aangelegd, bevat het gebouw 400 zonnepanelen voor eigen energieopwekking en wordt gebruik gemaakt van duurzame houtmaterialen en daglicht- en aanwezigheidsgestuurde LED verlichting. Naar verwachting kan het gebouw in de eerste helft van 2018 in gebruik worden genomen. Bron: Appèl Catering - Familiebedrijf Appèl bouwt een nieuw belevingscentrum aan de A2 in 's-Hertogenbosch. Medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfs- en onderwijscateraar kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Op 1 mei 2017 start Bouwgroep Moonen met de bouw. De belangrijkste reden om te verhuizen is ruimtegebrek door de flinke groei de afgelopen jaren. Daarnaast draait het binnen de cateringbranche steeds meer om beleving. Geert van de Ven, eigenaar van Appèl en onderwijscateraar Markies Catering: “Op deze nieuwe locatie kunnen huidige en potentiële opdrachtgevers zien, proeven en beleven wat wij bieden.” De begane grond wordt het bruisende hart van het gebouw. Voor de 1.400 medewerkers van Appèl en Markies Catering, die dagelijks op meer dan 400 locaties de catering verzorgen, zijn er demonstratie- en opleidingsruimten. “Daarnaast hebben we straks de ruimte en faciliteiten zodat we kunnen voorzien in een goede distributie naar al onze locaties.” aldus Van de Ven. Duurzaamheid & vitaliteit Duurzaamheid en vitaliteit zijn belangrijke speerpunten in de bedrijfsvoering van beide bedrijven. Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl en Markies Catering: “Onze medewerkers zijn het hart van de organisatie, wij willen ze een gezonde, prettige en inspirerende werkomgeving bieden. Het nieuwe pand zal hier uitstekend aan bijdragen.” Ontwerpbureau De Twee Snoeken heeft op basis van wensen van Appèl een gebouw ontworpen waarbij de mens, duurzaamheid centraal staan. Zo wordt er bewust geen gasaansluiting aangelegd, bevat het gebouw 400 zonnepanelen voor eigen energieopwekking en wordt gebruik gemaakt van duurzame houtmaterialen en daglicht- en aanwezigheidsgestuurde LED verlichting. Naar verwachting kan het gebouw in de eerste helft van 2018 in gebruik worden genomen. Bron: Appèl
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart
Catering - Vanaf maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.
Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees berichtFoodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit
Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...
Lees berichtLeo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health
Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.
Lees berichtFHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag
Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.
Lees berichtNaam Markies Catering verdwijnt en wordt Appèl
Catering - Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. De cateraar uit Den Bosch wil met de naamswijzigingen het merk Appèl versterken en de dienstverlening verdere verbeteren.
Lees bericht