Appèl geraakt door overlijden eigenaar Geert van de Ven (72)


Persoonlijk – Cateraar Appèl heeft bekend gemaakt dat eigenaar Geert van de Ven is overleden. Het bedrijf is diep geraakt door het overlijdensbericht. Het familiebedrijf Appèl, opgericht in 1978 in ´s-Hertogenbosch, kwam in 1984 onder leiding van directeur en eigenaar Geert van de Ven. Onder zijn leiding is het bedrijf zich gaan specialiseren in bedrijfscatering en groeide het uit tot een belangrijke speler in de bedrijfs-en onderwijscatering samen met dochterondernemingen Markies Catering en SAB Catering. Als voorzitter van de Raad van Bestuur was Geert van de Ven nauw betrokken bij het reilen en zeilen van het bedrijf.. Vlak na zijn afscheid als directeur van Appèl in 2007, heeft hij de Stichting Zandstaete opgericht. Deze stichting ondersteunt bijzondere, lokale, nationale en internationale projecten die voor mensen persoonlijk veel betekenen. In de stad ’s-Hertogenbosch ondersteunt de stichting ook tal van lokale initiatieven. Vanwege zijn zeer uitzonderlijke verdiensten voor Stichting Zandstaete is Geert van de Ven in 2016 onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Bron: Appèl/@FoodClicks Persoonlijk – Cateraar Appèl heeft bekend gemaakt dat eigenaar Geert van de Ven is overleden. Het bedrijf is diep geraakt door het overlijdensbericht. Het familiebedrijf Appèl, opgericht in 1978 in ´s-Hertogenbosch, kwam in 1984 onder leiding van directeur en eigenaar Geert van de Ven. Onder zijn leiding is het bedrijf zich gaan specialiseren in bedrijfscatering en groeide het uit tot een belangrijke speler in de bedrijfs-en onderwijscatering samen met dochterondernemingen Markies Catering en SAB Catering. Als voorzitter van de Raad van Bestuur was Geert van de Ven nauw betrokken bij het reilen en zeilen van het bedrijf.. Vlak na zijn afscheid als directeur van Appèl in 2007, heeft hij de Stichting Zandstaete opgericht. Deze stichting ondersteunt bijzondere, lokale, nationale en internationale projecten die voor mensen persoonlijk veel betekenen. In de stad ’s-Hertogenbosch ondersteunt de stichting ook tal van lokale initiatieven. Vanwege zijn zeer uitzonderlijke verdiensten voor Stichting Zandstaete is Geert van de Ven in 2016 onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Bron: Appèl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Naam Markies Catering verdwijnt en wordt Appèl

Catering - Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. De cateraar uit Den Bosch wil met de naamswijzigingen het merk Appèl versterken en de dienstverlening verdere verbeteren.

Lees bericht


Markies nieuwe cateraar van Deltion College in Zwolle

Catering - Markies Catering is sinds begin september de nieuwe cateraar van het Deltion College in Zwolle. Studenten en medewerkers van het ROC kunnen terecht bij drie restaurants, een koffiecorner en gebruik maken van andere cateringservices. Een gezond en duurzaam assortiment stond centraal in de aanbesteding.

Lees bericht

Wakker Dier zet tien ‘plantaardige’ cateraars in het zonnetje

Campagne – Omdat tien bedrijfscateraars zich hebben gecommitteerd aan de ‘meer plant, minder dier’-doelstelling van Wakker Dier, zet de organisatie deze in een printadvertentie in het zonnetje. De betreffende cateraars hebben toegezegd in 2030 minimaal zestig procent plantaardige eiwitten aan te bieden van alle verkochte eiwitten.

Lees bericht

Markies en Summa College zetten stappen in verduurzaming schoolkantines

Schoolcatering – Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in Zuidoost-Brabant. Dit zijn enkele opvallende ingrediënten van de samenwerking van het Summa College en Markies Catering bij de exploitatie van schoolkantines, die in september ingaat.

Lees bericht


Markies opent sociaal grand café FAIR’S bij ROC van Twente

Catering - Onderwijscateraar Markies Catering en ROC van Twente openen morgen het nieuwe horecaconcept FAIR’s. Het grand café geeft invulling aan Social Return On Investment (SROI) en moet een plek zijn waar participatiemedewerkers re-integreren en waar studenten, docenten en gasten van buiten ROC samenkomen.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid