Appèl geraakt door overlijden eigenaar Geert van de Ven (72)

Geert van de Ven

Persoonlijk – Cateraar Appèl heeft bekend gemaakt dat eigenaar Geert van de Ven is overleden. Het bedrijf is diep geraakt door het overlijdensbericht.

Het familiebedrijf Appèl, opgericht in 1978 in ´s-Hertogenbosch, kwam in 1984 onder leiding van directeur en eigenaar Geert van de Ven. Onder zijn leiding is het bedrijf zich gaan specialiseren in bedrijfscatering en groeide het uit tot een belangrijke speler in de bedrijfs-en onderwijscatering samen met dochterondernemingen Markies Catering en SAB Catering. Als voorzitter van de Raad van Bestuur was Geert van de Ven nauw betrokken bij het reilen en zeilen van het bedrijf..

Vlak na zijn afscheid als directeur van Appèl in 2007, heeft hij de Stichting Zandstaete opgericht. Deze stichting ondersteunt bijzondere, lokale, nationale en internationale projecten die voor mensen persoonlijk veel betekenen. In de stad ’s-Hertogenbosch ondersteunt de stichting ook tal van lokale initiatieven. Vanwege zijn zeer uitzonderlijke verdiensten voor Stichting Zandstaete is Geert van de Ven in 2016 onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Bron: Appèl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek