Appèl partner in nieuw hospitality concept NUTTIG!


Catering – Cateraar Appèl is partner in een nieuw commercieel hospitality concept dat werk, wonen en plezier met elkaar ondersteunt. Het concept met de naam NUTTIG! Is gelanceerd door facilitair dienstverlener Arrange Integrated, waar de gast op ieder moment van de dag terecht kan voor verschillende activiteiten. Het concept is ontstaan door nauwe samenwerking met vastgoedbelegger CBRE Global Investors en vastgoedregisseur MVGM Wonen. Cateraars gaan vaker deze vormen van samenwerking aan met partijen, omdat eten en drinken steeds vaker onderdeel uitmaakt van allerlei sociale en maatschappelijke activiteiten. Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup zegt over NUTTIG!: “In dit concept komen horeca en facilitair bij elkaar. Dit is een vorm in de markt waar veel behoefte aan is. Bij NUTTIG! tref je altijd vijf vaste onderdelen: food, work, services, retail en events. De invulling passen we aan op de doelgroep en de locatie. De vraag die we dan ook stellen aan de gasten is: wat is voor jou van nut?” Het concept is om die reden flexibel, aanpasbaar naar verschillende doelgroepen en toepasbaar op diverse dynamische locaties. Werk en plezier Pancras Evers, directeur Arrange Integrated: "In ons dagelijks leven bestaan werk, wonen en plezier steeds meer door elkaar heen. Werken vindt niet alleen meer op kantoor plaats, maar overal. Heb je iets nodig? Dat moet vooral snel te regelen zijn. Zin om makkelijk te eten? Dan bestel je iets." Bron: @FoodClicks Catering – Cateraar Appèl is partner in een nieuw commercieel hospitality concept dat werk, wonen en plezier met elkaar ondersteunt. Het concept met de naam NUTTIG! Is gelanceerd door facilitair dienstverlener Arrange Integrated, waar de gast op ieder moment van de dag terecht kan voor verschillende activiteiten. Het concept is ontstaan door nauwe samenwerking met vastgoedbelegger CBRE Global Investors en vastgoedregisseur MVGM Wonen. Cateraars gaan vaker deze vormen van samenwerking aan met partijen, omdat eten en drinken steeds vaker onderdeel uitmaakt van allerlei sociale en maatschappelijke activiteiten. Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup zegt over NUTTIG!: “In dit concept komen horeca en facilitair bij elkaar. Dit is een vorm in de markt waar veel behoefte aan is. Bij NUTTIG! tref je altijd vijf vaste onderdelen: food, work, services, retail en events. De invulling passen we aan op de doelgroep en de locatie. De vraag die we dan ook stellen aan de gasten is: wat is voor jou van nut?” Het concept is om die reden flexibel, aanpasbaar naar verschillende doelgroepen en toepasbaar op diverse dynamische locaties. Werk en plezier Pancras Evers, directeur Arrange Integrated: "In ons dagelijks leven bestaan werk, wonen en plezier steeds meer door elkaar heen. Werken vindt niet alleen meer op kantoor plaats, maar overal. Heb je iets nodig? Dat moet vooral snel te regelen zijn. Zin om makkelijk te eten? Dan bestel je iets." Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht

CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht


Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health

Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.  

Lees bericht

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid