Appèl toont nieuw cateringconcept FoodCity bij Saxion

Appèl opent nieuw foodconcept op Universiteit Twente: FoodCity

Schoolcatering – Met de opening van het nieuwe schooljaar op 2 september toont Appèl Catering ook een nieuw foodconcept bij de locaties van Saxion. Het concept FoodCity is ontwikkeld op basis van input van studenten en medewerkers van de opleiding en kent een dynamische verschijningsvorm.

Het concept is gerealiseerd in samenwerking met de Facilitaire Serviceorganisatie van Saxion en gebaseerd op basis van wensen van studenten en medewerkers. Dit heeft er toe geleid dat iedere locatie van FoodCity een eigen identiteit in sfeer en aanbod krijgt.

De verschillende concepten kennen echter ook een duidelijke overeenkomsten. Zo heeft elk concept oog voor duurzaamheid  en richt het assortiment zich op gezond, groen en plantaardig. Daarnaast zit er ook nog een sociaal aspect aan FoodCity en biedt het concept ruimte aan studentenwerk, arbeidsparticipatie en start-ups met studenten of jonge ondernemers.

Minimaal 60 procent van het aanbod binnen FoodCity bestaat uit gezonde producten. Naast een vast basisassortiment wordt ook met regelmaat gerouleerd, zodat het aanbod verrassend blijft. Daarnaast speelt het voorkomen van voedselverspilling en afval een grote rol binnen het nieuwe cateringconcept. Zo gaat FoodCity bijvoorbeeld werken met duurzame disposables.

Bron: Appèl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek