Appèl toont nieuw cateringconcept FoodCity bij Saxion
Schoolcatering – Met de opening van het nieuwe schooljaar op 2 september toont Appèl Catering ook een nieuw foodconcept bij de locaties van Saxion. Het concept FoodCity is ontwikkeld op basis van input van studenten en medewerkers van de opleiding en kent een dynamische verschijningsvorm. Het concept is gerealiseerd in samenwerking met de Facilitaire Serviceorganisatie van Saxion en gebaseerd op basis van wensen van studenten en medewerkers. Dit heeft er toe geleid dat iedere locatie van FoodCity een eigen identiteit in sfeer en aanbod krijgt. De verschillende concepten kennen echter ook een duidelijke overeenkomsten. Zo heeft elk concept oog voor duurzaamheid en richt het assortiment zich op gezond, groen en plantaardig. Daarnaast zit er ook nog een sociaal aspect aan FoodCity en biedt het concept ruimte aan studentenwerk, arbeidsparticipatie en start-ups met studenten of jonge ondernemers. Minimaal 60 procent van het aanbod binnen FoodCity bestaat uit gezonde producten. Naast een vast basisassortiment wordt ook met regelmaat gerouleerd, zodat het aanbod verrassend blijft. Daarnaast speelt het voorkomen van voedselverspilling en afval een grote rol binnen het nieuwe cateringconcept. Zo gaat FoodCity bijvoorbeeld werken met duurzame disposables. Bron: Appèl/@FoodClicks Schoolcatering – Met de opening van het nieuwe schooljaar op 2 september toont Appèl Catering ook een nieuw foodconcept bij de locaties van Saxion. Het concept FoodCity is ontwikkeld op basis van input van studenten en medewerkers van de opleiding en kent een dynamische verschijningsvorm. Het concept is gerealiseerd in samenwerking met de Facilitaire Serviceorganisatie van Saxion en gebaseerd op basis van wensen van studenten en medewerkers. Dit heeft er toe geleid dat iedere locatie van FoodCity een eigen identiteit in sfeer en aanbod krijgt. De verschillende concepten kennen echter ook een duidelijke overeenkomsten. Zo heeft elk concept oog voor duurzaamheid en richt het assortiment zich op gezond, groen en plantaardig. Daarnaast zit er ook nog een sociaal aspect aan FoodCity en biedt het concept ruimte aan studentenwerk, arbeidsparticipatie en start-ups met studenten of jonge ondernemers. Minimaal 60 procent van het aanbod binnen FoodCity bestaat uit gezonde producten. Naast een vast basisassortiment wordt ook met regelmaat gerouleerd, zodat het aanbod verrassend blijft. Daarnaast speelt het voorkomen van voedselverspilling en afval een grote rol binnen het nieuwe cateringconcept. Zo gaat FoodCity bijvoorbeeld werken met duurzame disposables. Bron: Appèl/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion
Schoolcatering –Compass Group wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.
Lees berichtVitam en Appèl Catering sluiten aan bij Innovatieplatform Groente
Samenwerking – Nederlanders eten veel te weinig groente. Omdat dit te veranderen is een nieuwe marktbenadering nodig, vindt Herman Peppelenbos, lector Groene Gezondheid van HAS Hogeschool. Samen met The Food Foundry, een organisatie dat food start-ups ondersteunt met scale-up en route-to-market, is de HAS initiatiefnemer van het Innovatieplatform Groente. Recent hebben bedrijfs- en onderwijscateraars Vitam en Appèl Catering zich bij...
Lees berichtAppèl introduceert webapp ‘Oh Appy Day’
Catering – Appèl introduceert Oh Appy Day! Met deze webapp kunnen gasten van de cateraar producten en gerechten bestellen en die direct betalen via hun telefoon of desktop.
Lees berichtAppèl en Brownies&downieS werken samen op TU Eindhoven
Catering - Appèl is vanaf deze zomer de nieuwe cateraar van de TU Eindhoven. De samenwerking gaat in op 6 juli en loopt door tot 2025. Op de locatie gaat Appèl ook een samenwerking aan met Brownies&downieS, de eerste vestiging op een onderwijslocatie. De cateraar uit Den Bosch haalt ook de Subway en Starbucks terug naar de campus.
Lees berichtSaxion Hogeschool heeft eerste inhouse AH to go’s
Formulenieuws - Albert Heijn heeft vandaag, 2 september, twee AH to go-winkels geopend binnen de locaties van Saxion Hogeschool in Enschede en Deventer. De hogeschoollocaties zijn de eerste met inhouse AH to go winkels. De winkels worden aangestuurd door cateraar Appèl van Saxion. Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl: “Met de opening van de Albert Heijn to go...
Lees berichtAppèl en No Fairytales willen groenteconsumptie vergroten in kantines
Catering - Appèl catering is vanaf vandaag de officiële groentepartner van No Fairytales geworden. Hierdoor zijn in alle ruim 200 bedrijfsrestaurants van de cateraar de groentetortilla’s terug te vinden op het menu. Gezamenlijk willen beide partijen op deze manier de groenteconsumptie van de gasten vergroten. Appèl wil er als cateraar voor zorgen dat de klanten in contact...
Lees bericht