Attractiepark De Efteling zet ‘de lekkerste kinderkroket’ op menukaart
Leisure - Attractiepark De Efteling in Kaatsheuvel zet binnenkort ‘de lekkerste kinderkroket’ op de menukaart. De verantwoorde kroket werd bedacht door leerlingen van groep 6 van de Talentencampus in Venlo. ‘De lekkerste kinderkroket’ staat binnenkort op de menukaart van de Efteling. Het is een kroket met tomaat en mozzarella die niet alleen lekker is, maar ook gezonder. Het pretpark, dat jaarlijks ruim vier miljoen bezoekers verwelkomt, vroeg Kokkerelli, de kids university for cooking in Venlo, om een gezondere variant op de bekende rundvleeskroket te ontwikkelen. Kokkerelli schakelde daarbij de hulp in van de leerlingen van groep 6 van de Talentencampus in Venlo. Dit leidde tot een drakenkroket (met sambal) en een snoepkroket, maar drie andere kroketten werden kansrijker geacht en aangeboden aan het kidspanel van De Efteling. De kroket met tomaat en mozzarella viel het beste in de smaak en wordt geproduceerd door snackfabrikant Van Oers uit Boxtel. Bron: De Limburger Leisure - Attractiepark De Efteling in Kaatsheuvel zet binnenkort ‘de lekkerste kinderkroket’ op de menukaart. De verantwoorde kroket werd bedacht door leerlingen van groep 6 van de Talentencampus in Venlo. ‘De lekkerste kinderkroket’ staat binnenkort op de menukaart van de Efteling. Het is een kroket met tomaat en mozzarella die niet alleen lekker is, maar ook gezonder. Het pretpark, dat jaarlijks ruim vier miljoen bezoekers verwelkomt, vroeg Kokkerelli, de kids university for cooking in Venlo, om een gezondere variant op de bekende rundvleeskroket te ontwikkelen. Kokkerelli schakelde daarbij de hulp in van de leerlingen van groep 6 van de Talentencampus in Venlo. Dit leidde tot een drakenkroket (met sambal) en een snoepkroket, maar drie andere kroketten werden kansrijker geacht en aangeboden aan het kidspanel van De Efteling. De kroket met tomaat en mozzarella viel het beste in de smaak en wordt geproduceerd door snackfabrikant Van Oers uit Boxtel. Bron: De Limburger
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen
Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.
Lees berichtEfteling opent nieuw horecapunt met zelfscankassa’s
Attractiepark – Efteling opent op 1 juli een nieuw horecapunt, waarbij de gast producten kan afrekenen via zelfscankassa’s. Het gaat om het horecapunt In den Swarte Kat bij de nieuwe attractie Dans Macabre.
Lees bericht‘Efteling en Maastricht UMC+ meest aantrekkelijke werkgever’
Onderzoek - Efteling en Maastricht UMC+ ontvangen de Randstad Awards als meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland. Dat blijkt uit het jaarlijkse Randstad Employer Brand Research dat onderzoeksbureau Kantar.
Lees berichtLa Place opent in Efteling als Oosterse Kashba
Formulenieuws – Het is de grootste locatie van La Place, en meteen ook de duurste. Exploitant Vermaat heeft samen met attractiepark Efteling en La Place een waar ‘foodpaleis’ neergezet in de sfeer van Sinbad de Zeeman uit de verhalen van 1001-nacht. Het nieuwe restaurant, dat onder de naam Kashba wordt geïntroduceerd, kent naast het gebruikelijke La Place-assortiment ook een aantal...
Lees berichtLa Place de Efteling krijgt complete make-over
Formulenieuws - La Place gaat samen met exploitant Vermaat de La Place-vestiging op attractiepark de Efteling volledig verbouwen. Het restaurant krijgt een complete make-over en transformatie. Zowel interieur als exterieur wordt aangepast en krijgt een oriëntaalse look en feel passend het thema van het gebied, ‘De Wereld van Sindbad’.
Lees berichtEfteling-baas Fons Jurgens nieuwe voorzitter van Club van Elf
Benoeming – Fons Jurgens, algemeen directeur van de Efteling, is voorzitter geworden van de Club van Elf. Hij nam het voorzitterschap onlangs over van Mascha Taminiau, directeur van Walibi Holland, die 10 jaar de voorzittershamer in handen had.
Lees bericht