Bagels & Bean start aGoGo-concept

Arist Impressian van Bagels & Beans-locatie in Hoog Catharijne met nieuwe concept aGoGo

Formulenieuws - Bagels & Beans opent op 4 juli op Hoog Catharijne in Utrecht de eerste Bagels & Beans aGoGo-locatie. De speciale on-the-go-afdeling komt naast een reguliere vestiging van Bagels & Beans. De locatie wordt gerund door Pakhang Chau, die al een vestiging heeft in Hoofddorp.

De nieuwe Bagels & Beans aGoGo-afdeling komt aan de doorgangspassage naar het stadscentrum in het Utrechtse winkelcentrum, op de locatie waar eerder The Barn was gevestigd. Het concept van aGoGo moet volgens woordvoerster Lieke Wesselius van Bagels & Beans vergeleken worden met een vitrine, zoals bekend bij een authentieke ijssalon. Alleen ligt er nu geen ijs in de vitrine, maar creamcheeses, spreads en verse salades in verschillende smaken. Deze producten worden dagelijks vers bereid en kunnen ter plekke op een warme bagel worden gesmeerd. Daarnaast is er koffie, zijn er verschillende sappen, koude en warme dranken, zoetigheden en wisselende verse salades. Allemaal om meteen mee te nemen of onderweg op te eten.

Uitrol

Wesselius is er van overtuigd dat de aGoGo-locatie navolging gaat krijgen bij nieuwe en bestaande locaties: “De gast is steeds vaker onderweg en op zoek naar snelle producten voor on-the-go. Vanuit Bagels & Beans waren we al langer aan het nadenken hoe we aan die ontwikkeling invulling kunnen geven. Met aGoGo zetten we nu een duidelijke stap, die we bij succes gaan uitrollen.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek