Baktaria De Aanloop kiest voor Eetwinkel


Formulenieuws – Baktaria De Aanloop in Mislbeek gaat verder onder de naam Eetwinkel. Niet alleen zal er een nieuwe naam op de gevel komen, ook de zaak ondergaat ook een verandering in uitstraling en breidt het assortiment. Baktaria De Aanloop is sinds 2013 gevestigd in Milsbeek. Na vijf jaar vinden Andy en Cristel Thijssen en Jeroen Hendriks het echter tijd worden voor een nieuwe fase met een nieuwe look & feel, maar met behoud van het eigen karakter. gekozen is voor de formule van De eetwinkel. Donderdag 5 juli wordt De Aanloop in het nieuwe shopformat geopend. Eetwinkel De Aanloop wordt een echte eetwinkel voor alle eetmomenten van de dag. Dagelijks is er een keuze aan vers brood, gebak en andere lekkernijen van Bakkerij D’n Bekker uit Haps. In de loop van de ochtend worden de voorbereidingen voor de cafetaria getroffen. In de nieuwe situatie worden deze eetmomenten nog meer met elkaar verbonden. Andy: “Uiteraard blijven de schotels/seniorenschotels in ons assortiment, maar wij zijn erg enthousiast over de uitbreiding van ons aanbod.” Voortaan kunnen gasten bij Eetwinkel De Aanloop terecht voor een lunch met verse huisgemaakte soep en luxe broodjes, zoals carpaccio en gerookte zalm. Aan het assortiment zijn ook nieuwe maaltijdsalade en frites toppers met bijvoorbeeld pulled pork en gyros toegevoegd. Leren en inspireren “Kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit en wij geloven dat we door onze samenwerking met Eetwinkel nog beter kunnen worden”, aldus Andy. “Naast de verruiming van ons assortiment vinden wij het contact tussen de Eetwinkel ondernemers onderling erg belangrijk. We zijn allemaal professionals in ons vak, zo kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren.” Eetwinkel is een formule van groothandel Chef's Culinair en heeft 19 vestigingen in Nederland. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Baktaria De Aanloop in Mislbeek gaat verder onder de naam Eetwinkel. Niet alleen zal er een nieuwe naam op de gevel komen, ook de zaak ondergaat ook een verandering in uitstraling en breidt het assortiment. Baktaria De Aanloop is sinds 2013 gevestigd in Milsbeek. Na vijf jaar vinden Andy en Cristel Thijssen en Jeroen Hendriks het echter tijd worden voor een nieuwe fase met een nieuwe look & feel, maar met behoud van het eigen karakter. gekozen is voor de formule van De eetwinkel. Donderdag 5 juli wordt De Aanloop in het nieuwe shopformat geopend. Eetwinkel De Aanloop wordt een echte eetwinkel voor alle eetmomenten van de dag. Dagelijks is er een keuze aan vers brood, gebak en andere lekkernijen van Bakkerij D’n Bekker uit Haps. In de loop van de ochtend worden de voorbereidingen voor de cafetaria getroffen. In de nieuwe situatie worden deze eetmomenten nog meer met elkaar verbonden. Andy: “Uiteraard blijven de schotels/seniorenschotels in ons assortiment, maar wij zijn erg enthousiast over de uitbreiding van ons aanbod.” Voortaan kunnen gasten bij Eetwinkel De Aanloop terecht voor een lunch met verse huisgemaakte soep en luxe broodjes, zoals carpaccio en gerookte zalm. Aan het assortiment zijn ook nieuwe maaltijdsalade en frites toppers met bijvoorbeeld pulled pork en gyros toegevoegd. Leren en inspireren “Kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit en wij geloven dat we door onze samenwerking met Eetwinkel nog beter kunnen worden”, aldus Andy. “Naast de verruiming van ons assortiment vinden wij het contact tussen de Eetwinkel ondernemers onderling erg belangrijk. We zijn allemaal professionals in ons vak, zo kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren.” Eetwinkel is een formule van groothandel Chef's Culinair en heeft 19 vestigingen in Nederland. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid