Baskin-Robbins opent vierde vestiging in Almere

Interieur van een Baskin-Robbins-locatie

Formulenieuws - Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, opent op 28 februari in Almere. Het wordt de vierde locatie in Nederland van de Amerikaanse ijsformule. Eerder opende Baskin-Robbins in Utrecht, Tilburg en Amsterdam.

Baskin-Robbins, onderdeel van Dunkin’ International Brands, opende in het voorjaar van 2018 de allereerste vestiging in Utrecht. De Baskin-Robbins store wordt een ruime vestiging met een oppervlakte van 120 m2, 40 zitplaatsen binnen en 60 terras plaatsen. “We zijn erg enthousiast over het behaalde succes van Baskin-Robbins in Nederland en kijken uit naar onze volgende uitdaging met het openen van de nieuwe vestiging in Almere”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland.

Naast het vaste assortiment ijssmaken en andere frozen desserts heeft de store in Almere een selectie van drankjes en andere klassieke baked goods, zoals lattes, warme chocolademelk, Belgische wafels, crêpes, churros en cookies en brownies.

Horeca & retail

Sinds begin dit jaar heeft het ijsmerk ook een aantal producten opgenomen dat besteld kan worden door retailpartijen en de horeca. De aftrap daarvoor werd gedaan op de langs gehouden Horecava in Amsterdam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek