Bedrijfsleider Job van der Neer runt drie Kwalitaria’s

Job van der Neer runt naast Kwalitaria Brummen nog twee vestigingen in Eerbeek en Warnsveld

Formulenieuws – Na Kwalitaria Eerbeek en Warnsveld opent bedrijfsleider Job van der Neer binnen een jaar nog een derde vestiging. Nu in Brummen. Voor alle drie de vestigingen draagt Van der Meer de operationele verantwoordelijkheid.

De Kwalitaria-vestiging, die morgen in de Gelderse plaats opent, behoort toe aan een ondernemer, die de voorkeur geeft om op de achtergrond te blijven. Bedrijfsleider Job van der Neer vormt daarom het gezicht naar buiten toe en runt alle drie de locaties. Een situatie die op twee terreinen uniek is, want het is de eerste ondernemer binnen FFC met drie Kwalitaria-vestigingen en het feit dat alle drie begeleid worden door één bedrijfsleider is ook een unicum.

Nieuwe stijl

De locatie in Brummen is net als de vestiging in Warnsveld volledig in de nieuwste stijl van de Kwalitaria-formule. Van der Neer: “Kwaliteit staat bij al onze vestigingen voorop. We gebruiken de beste ingrediënten, die zoveel mogelijk van Hollandse bodem komen. Daarnaast is de sfeer belangrijk. Daarom zorg ik er voor dat je bij ons lekker kunt zitten en van je maaltijd kan genieten.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek