Beste Europese friet' komt van Frites Atelier in Antwerpen


Verkiezing – Waar anders kan de beste Europese friet vandaan komen dan uit het Belgische Antwerpen. Een team van onafhankelijke reisjournalisten en schrijvers heeft de Europese fritesmarkt beoordeeld en is tot een internationale top 50 gekomen. Bovenaan prijkt het Frites Atelier. Het reisgezelschap maakt onderdeel uit van BigSevenTravel.com, een organisatie die internationale reisgidsen samenstelt met sight seeing hotspots over heel de wereld. Dit keer waren de frieten in Europa aan de beurt. Frites Atelier Frites Atelier is een fritesconcept van chef kok Sergio Herman waarbij de nadruk ligt op smaak, ambacht en vakmanschap. De frites worden voorzien van culinaire toppings. Er zijn momenteel zes vestigingen van het Frites Atelier, in Den Haag, Arnhem, Utrecht, Antwerpen, Gent en Brussel. Bron: @FoodClicks Verkiezing – Waar anders kan de beste Europese friet vandaan komen dan uit het Belgische Antwerpen. Een team van onafhankelijke reisjournalisten en schrijvers heeft de Europese fritesmarkt beoordeeld en is tot een internationale top 50 gekomen. Bovenaan prijkt het Frites Atelier. Het reisgezelschap maakt onderdeel uit van BigSevenTravel.com, een organisatie die internationale reisgidsen samenstelt met sight seeing hotspots over heel de wereld. Dit keer waren de frieten in Europa aan de beurt. Frites Atelier Frites Atelier is een fritesconcept van chef kok Sergio Herman waarbij de nadruk ligt op smaak, ambacht en vakmanschap. De frites worden voorzien van culinaire toppings. Er zijn momenteel zes vestigingen van het Frites Atelier, in Den Haag, Arnhem, Utrecht, Antwerpen, Gent en Brussel. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Twee nieuwe Limited Edition-toppings bij Frites Atelier

Formulenieuws - Frites Atelier is altijd op zoek naar nieuwe smaken en combinaties. Voor deze lente en zomer heeft initiatiefnemer achter het horecaconcept en chef kok Sergio Herman zich laten inspireren door de rijke en gevarieerde smaken van Thailand tot aan Italië met de Limited Edition 'Creamy Carbonara' en de 'Thai ChickenSpecial'.

Lees bericht


Lamb Weston introduceert Frites Atelier-Frites voor de horeca

Introductie – Frietmaker Lamb Weston introduceert in samenwerking met Sergio Herman de Frites Atelier-Frites. Het aardappelproduct is bedoeld voor chefs en restaurants. Volgens Sergio Herman is het product met de krokante coating en zachte textuur aan de binnenkant ‘uniek in zijn soort en het beste alternatief voor verse frites’.

Lees bericht

Frites Atelier presenteert nieuwe seizoenspecials

Fastcasual - Fritesconcept Frites Atelier presenteert tweemaal per jaar nieuwe frites specials. Dit seizoen heeft medeoprichter en culinair bedenker, Sergio Hermans, de specials ‘Arabic Baba & Feta’ en de ‘Fishburger’ samengesteld en keren de ‘Sea Nori, ‘Parmesan & Basil terug op het menu.

Lees bericht



Vermaat verzorgde 11.000 gasten per dag tijdens F1 in Zandvoort

Catering – Nu het geluid van de F1 is verstomd en Zandvoort weer terug is gegeven aan de strandgasten, maakt Vermaat, een van de horecapartners van het driedaagse event de balans op; tijdens het raceweekend heeft het bedrijf in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met eten, drinken en gastvrijheid.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid