Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Samenwerking – Bistro Croquant in Maastricht sluit per 1 juli 2019 aan bij Maastricht Culinair. Eigenaar Roland Philipsen is blij dat zijn kwaliteitsbistro binnen twee jaar na de opening onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband voor de betere restaurants en smaakmakers in Maastricht en omgeving.

Bistro Croquant is een kwaliteitsbistro gevestigd in de straat Achter de Molens in het centrum van Maastricht. Op het menu staan ambachtelijke croquetten zoals de rundvleescroquette met crème van vadouvan en de paddenstoel-truffelcroquette met crème van truffel. Maar ook tartaar van rund met salade van artisjok en crème van ansjovis. Philipsen:  “Het imago van Maastricht Culinair om de stad en omgeving te profileren als gastronomische regio, past bij wat ik doe. We werken graag met seizoens- en kwaliteitsproducten en zien de toegevoegde waarde om gasten en professionals een experience gastronomy te bieden.”

Gevelbordje

De aansluiting wordt binnenkort zichtbaar door een gevelbordje aan de muur van Bistro Croquant Maastricht Culinair werkt nauw samen met onder andere Maastricht Visitor Centre (voorheen VVV-kantoor Maastricht) en telt bijna twintig aangesloten restaurants, waaronder bekende Maastrichtse zaken als Château Neercanne en Rantrée en St. Gerlach in Valkenburg.

Bron: Maastricht Culinair

Auteur: Steffen van Beek