Borgesius Convenience komt met sandwichmerk The Bread Office in petrol

Petrol – Borgesius Convenience zet met The Bread Office een eerste stap met een eigen merk broodjes & sandwiches binnen Petrol. De introductie is gestart bij een vijftal servicestations van Oliehandel Dijkhuizen in de omgeving van Tiel. Het broodjes & sandwiches concept zal de komende tijd verder worden uitgerold binnen de Sligro Food Group.

Het familiebedrijf Borgesius (al 130 jaar broodbakker) is geen onbekende voor de foodmarkt. Het dochterbedrijf Borgesius Convenience is inmiddels alweer zo’n 25 jaar actief in de retail en out of homemarkt met voornamelijk private labelproducten. Met de nationale introductie van het eigen label biedt het bakkersbedrijf nu onder de merknaam The Bread Office broodgerelateerde convenienceproducten binnen het petrolkanaal en OOH.

John Bor (National Accountmanager OOH bij Borgesius Convenience): “Wij hebben een team van technologische experts en culinaire specialisten, die er continu voor zorgen dat de kwaliteit en innovatie gewaarborgd blijft. Met vers brood uit eigen bakkerij en gebruikmakend van de beste ingrediënten, maken wij de lekkerste broodjes & sandwiches”.

Naast Dijkhuizen zal Borgesius Convenience zich de komende periode actief profileren in de nationale petrolmarkt.

(meer over Borgesius Convenience in @FoodClicks, die morgen verschijnt)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek