Bram Ladage opent pop-up store ter ere van 50 jarig jubileum

Bram Ladage met pop-up store in de Rotterdamse Markthal

Formulenieuws - Bram Ladage opent een pop-up store in de Markthal in Rotterdam ter ere van zijn 50 jarig jubileum.  In de tijdelijke winkel kan het winkelend publiek twee weken lang terecht voor verschillende Ladage producten, zoals overhemden, sokken en tassen en foodproducten als de Ladage chips.

De cafetariaketen heeft al sinds de opening van de Markthal een vaste locatie, van waaruit alle verse producten kunnen worden gekocht. Directeur Rocco Ladage van de fastserviceformule wil met de pop-up store iets terug doen voor alle fans van Ladage. Hij vertelt: ‘‘In de 50 jaar dat we bestaan merken we dat veel klanten waarde hechten aan hun eigen ‘Brammomentje’. In de pop-up store krijgen zij de primeur om iets blijvends van Bram Ladage te kopen.’’

Trakteren

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is in vijftig jaar tijd fors uitgegroeid. Om zijn 50 jarig jubileum te vieren trakteert Bram dit jaar iedereen die kan aantonen dat hij of zij jarig is op een puntzak frites. Vanaf 17 oktober kan het publiek twee weken lang bij de pop-up store in Rotterdam terecht voor hippe customized producten zoals tassen, overhemden, sokken en shirts voorzien van grappige afbeeldingen en leuke teksten. Ook is er Bram Food te koop zoals 'echte Bram chips', sauzen en aardappels.

Bram Ladage

Bram Ladage heeft inmiddels meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak. De nieuwe fritesformule van Bram Ladage: BRAM’S groeit razendsnel, naast vijf ‘containervestigingen’ zijn er tevens twee vaste BRAM’S winkels in Nederland.

Bron: Bram Ladage

Auteur: Steffen van Beek