Bram Ladage viert 50-jarige verjaardag met eigen bioscoopfilm

De bekendheid in Rotterdam en het 50-jarige bestaan heeft een documentairefilm over fritesformule Bram Ladage opgeleverd

Convenience - Filmbedrijf Werf Film heeft in opdracht van TV Rijnmond een documentairefilm gemaakt over de bekende Rotterdamse fritesketen Bram Ladage.

Bram Ladage bestaat komend jaar 50 jaar en dat was voor Werf Film reden een documentaire over het bedrijf te maken. Tot en met september van dit jaar heeft een filmcrew 21 dagen de mensen en de bedrijfsvoering van Bram Ladage gevolgd. De première van de film vindt plaats op 19 december in Theater-Filmhuis Rotterdam. TV Rijnmond zal op Tweede Kerstdag de documentaire op tv uitzenden.

Formules
Familiebedrijf Bram Ladage startte in 1967 op de Rotterdamse markt met de verkoop van ter plekke van verse aardappelen gesneden en gebakken frites en groeide in vijftig jaar uit tot een formule met meer dan dertig winkels, vooral in Rotterdam en omgeving. Naast Bram Ladage heeft het bedrijf ook de formules BroodExpress (2000), Ezprezzo (2009), Ladage Events (2010), Ladagerie (2013), The World (2015) en Bram’s (2016). In september opende onder de naam Bram’s Gourmet Frites in het Duitse Essen de eerste buitenlandse vestiging van het bedrijf.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk