BRAM’S Gourmet opent vestiging in Ierland


Formulenieuws –De fritesformule  BRAM’S Gourmet heeft een locatie geopend in Ierland. Naast Irish stew en Dublin Coddle kunnen de Dubliners vanaf deze maand ook van de rasechte Hollandse patat van BRAM’S Gourmet Frites genieten. De eerste overzeese BRAM’s Gourmet Frites staat in een buitenwijk van de historisch hoofdstad Dublin, Artane. De BRAM’S Container wordt geplaatst bij een tankstation van Cirkle-K, een benzinepompformule in Ierland die ruim 420 vestigingen exploiteert. Als de reslutaten succesvol zijn is het de bedoeling meerdere locaties bij de tankstations neer te zetten. Internationale interesse De komst van de overzeese vestiging is een langgekoesterde droom van BRAM’S die eindelijk in vervulling gaat. Rocco Ladage: “Een paar jaar geleden werd interesse in onze formule getoond vanuit het buitenland en daar wilden we wat mee. Na onze vestiging in Essen, Duitsland, werd het hoog tijd voor een andere locatie.” Het menu in Ierland blijft vooralsnog hetzelfde als in Nederland, maar de kans op uitbreiding van het assortiment naar de behoeften en wensen van de Ieren is groot.  Ladage: “We sluiten niet uit dat er in de toekomst een patatje lamsstoof of Irish stew op het menu verschijnt”. Bron: @FoodClicks Formulenieuws –De fritesformule  BRAM’S Gourmet heeft een locatie geopend in Ierland. Naast Irish stew en Dublin Coddle kunnen de Dubliners vanaf deze maand ook van de rasechte Hollandse patat van BRAM’S Gourmet Frites genieten. De eerste overzeese BRAM’s Gourmet Frites staat in een buitenwijk van de historisch hoofdstad Dublin, Artane. De BRAM’S Container wordt geplaatst bij een tankstation van Cirkle-K, een benzinepompformule in Ierland die ruim 420 vestigingen exploiteert. Als de reslutaten succesvol zijn is het de bedoeling meerdere locaties bij de tankstations neer te zetten. Internationale interesse De komst van de overzeese vestiging is een langgekoesterde droom van BRAM’S die eindelijk in vervulling gaat. Rocco Ladage: “Een paar jaar geleden werd interesse in onze formule getoond vanuit het buitenland en daar wilden we wat mee. Na onze vestiging in Essen, Duitsland, werd het hoog tijd voor een andere locatie.” Het menu in Ierland blijft vooralsnog hetzelfde als in Nederland, maar de kans op uitbreiding van het assortiment naar de behoeften en wensen van de Ieren is groot.  Ladage: “We sluiten niet uit dat er in de toekomst een patatje lamsstoof of Irish stew op het menu verschijnt”. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cafetariaomzet in 2023 met 6% gegroeid

Analyse – De omzet in de Nederlandse cafetaria’s is in het afgelopen kalenderjaar met 6,2% toegenomen. Dat is exact hetzelfde groeicijfer als dat van 2022 ten opzichte van 2021. De omzetten in de laatste drie maanden van 2023 waren zelfs gelijk aan die van 2022 dus omzetgroei van 0%.

Lees bericht


FrietHoes wil de Van Dobben van de frietbakkers zijn

Interview - FrietHoes wil niet alleen de lekkerste friet brengen voor de horeca, fastservice, evenementen en voor thuis, maar hecht ook veel waarde aan sociale aspecten. Daarom introduceerde FrietHoes eerder al het Frietje Sociaal, waarbij de koper van een frietje óók een frietje cadeau kan doen aan iemand die het net even meer nodig heeft. Sinds een jaar staat Marcel...

Lees bericht

Frites Atelier presenteert nieuwe seizoenspecials

Fastcasual - Fritesconcept Frites Atelier presenteert tweemaal per jaar nieuwe frites specials. Dit seizoen heeft medeoprichter en culinair bedenker, Sergio Hermans, de specials ‘Arabic Baba & Feta’ en de ‘Fishburger’ samengesteld en keren de ‘Sea Nori, ‘Parmesan & Basil terug op het menu.

Lees bericht

Ook Frites Atelier opent de vestigingen weer

Formulenieuws – Frites Atelier had de afgelopen periode de vestigingen gesloten. Maar met de versoepeling van de huidige maatregelen wil het bedrijf de deuren van de vestigingen in Den Haag, Antwerpen en Gent vanaf dit weekend weer openen.

Lees bericht


Nieuwe stap Belgische frietkotcultuur op weg naar UNESCO-werelderfgoed

Nieuws - De frietkotcultuur in België is officieel erkend als Belgisch immaterieel erfgoed. Met de nationale erkenning komt de Belgische frietkotcultuur in aanmerking om opgenomen te worden in het UNESCO-werelderfgoed. Dit meldt het Belgische VTM Nieuws. De erkenning werd gevierd met een frietreceptie onder het Atomium in Brussel waar onder meer Prins Laurent zijn liefde voor frites met mayonaise toonde....

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid