Budget Broodjes opent zesde franchisevestiging in Beverwijk


Convenience - Ondernemer Marjan Steenbergen heeft aan de Rietlanden in Beverwijk de zesde franchisevestiging van Budget Broodjes geopend. “Budget Broodjes catert elke dag al bedrijven in de regio Alkmaar, Almere, Haarlem en Hoorn; daar komt nu regio Beverwijk bij”, aldus Budget Broodjes eigenaar Tom van Kimmenaede. “Kwaliteit tegen een scherpe prijs staat in alle vestigingen centraal. Dit kunnen wij doen omdat we op andere zaken de kosten minimaliseren. Daarbij gaan we slim om met onze bezetting, is het bestelproces nagenoeg geheel geautomatiseerd en worden de bezorgroutes zo efficiënt mogelijk geplant. Budget Broodjes kiest niet voor grootschalige reclamecampagnes, wel voor een state-of-the-art bestelwebsite. Geen overdreven gevelbelettering en interieur, wel opvallende en keurig verzorgde bestelauto’s die helpen bij de lokale naamsbekendheid van Budget Broodjes.” Bron: @FoodClicks Convenience - Ondernemer Marjan Steenbergen heeft aan de Rietlanden in Beverwijk de zesde franchisevestiging van Budget Broodjes geopend. “Budget Broodjes catert elke dag al bedrijven in de regio Alkmaar, Almere, Haarlem en Hoorn; daar komt nu regio Beverwijk bij”, aldus Budget Broodjes eigenaar Tom van Kimmenaede. “Kwaliteit tegen een scherpe prijs staat in alle vestigingen centraal. Dit kunnen wij doen omdat we op andere zaken de kosten minimaliseren. Daarbij gaan we slim om met onze bezetting, is het bestelproces nagenoeg geheel geautomatiseerd en worden de bezorgroutes zo efficiënt mogelijk geplant. Budget Broodjes kiest niet voor grootschalige reclamecampagnes, wel voor een state-of-the-art bestelwebsite. Geen overdreven gevelbelettering en interieur, wel opvallende en keurig verzorgde bestelauto’s die helpen bij de lokale naamsbekendheid van Budget Broodjes.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht



Van Loon Group en Q-group gaan krachten bundelen

Samenwerking - Van Loon Group en Q-group slaan de handen ineen. Door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring in vlees en convenience producten voor  foodservice en retail kunnen zij beter inspelen op de snel veranderende vraag van de markt. Beide bedrijven verwachten gezamenlijk ook sneller te kunnen groeien in de Benelux.

Lees bericht

Freshly Chopped sluit overeenkomst voor snelle groei

Formulenieuws – De gezonde fastfoodformule Freshly Chopped wil snel groeien en tekende daarvoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst met een franchiser. Franchiseondernemer De Derde Linden en FFF International hebben in de overeenkomst de ambitie vastgelegd om binnen vijf jaar dertig Freshly Chopped restaurants in de Randstad te openen.

Lees bericht


YB franchise module op bedrijfslocatie Food&i

Catering - YB gaat met een onbemande module de bedrijfshoreca van Food&i in Rotterdam ondersteunen. YB had al een dergelijke partnership met Autogrill in Brussel. De samenwerking betekent voor YB een verdere uitbreiding van de franchise activiteiten.

Lees bericht

Johnny’s Burger Company krijgt exclusieve franchiserechten O’Tacos

Formulenieuws - Het hamburger take-away en delivery bedrijf Johnny’s Burger Company krijgt de exclusieve rechten om O’Tacos te franchisen. Dankzij de overeenkomst tussen Johnny’s Burger Company en O’Tacos wordt een pad vrijgemaakt voor een nieuw type franchiseformule. Tijdens de pilot zal een dertigtal vestigingen van Johnny’s Burger Company starten met een zogenoemde virtual kitchen voor...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid