BUNK Hotels opent eerste vestiging in Utrecht
Hotel – Onlangs opende in de monumentale Westerkerk in Utrecht BUNK de eerste locatie. Het is een plek waar mensen kunnen eten, drinken, werken en slapen. BUNK biedt een café, restaurant en bar met zelfgebrouwen bier, maaltijden vanuit de wereldkeuken vanaf 10 euro en lange tafels om aan te eten, borrelen, werken of gewoon te hangen, zo laat het hotel weten. Ook biedt BUNK een kalender vol optredens en exposities van up-and-coming lokaal talent. Buurtfunctie De eerste vestiging van de nieuwe hotelgroep BUNK Hotels heeft haar deuren in Utrecht geopend na een intensieve verbouwing van een jaar. BUNK wil zich niet profileren als hotel, maar juist als ontmoetingsplek waar reizigers en stadsbewoners samenkomen in een omgeving, waar ze kunnen werken, eten, drinken, slapen en/of chillen. Bijna net als vroeger toen de kerk ook een buurtfunctie had. In Amsterdam wordt binnenkort een tweede BUNK vestiging geopend in de St. Ritakerk in Amsterdam Noord. Streekproducten In de keuken wordt er bewust gekozen voor betaalbare en biologische streekproducten en doen ze er alles aan om voedselverspilling te voorkomen. Duurzaam, maar niet duur, is het motto van BUNK. Buurtgenoten en hotelgasten kunnen elke dag vanaf 7.00 tot 10.30 uur aanschuiven voor een stadsontbijt, met onbeperkt koffie, thee en sappen. Met als kenmerk dat de koffie van de brander om de hoek komt en het fris van lokale startups. De bar kent het zelfgebrouwen BUNK bier en heeft een grote selectie bieren uit de streek op tap. Bron: @FoodClicks Hotel – Onlangs opende in de monumentale Westerkerk in Utrecht BUNK de eerste locatie. Het is een plek waar mensen kunnen eten, drinken, werken en slapen. BUNK biedt een café, restaurant en bar met zelfgebrouwen bier, maaltijden vanuit de wereldkeuken vanaf 10 euro en lange tafels om aan te eten, borrelen, werken of gewoon te hangen, zo laat het hotel weten. Ook biedt BUNK een kalender vol optredens en exposities van up-and-coming lokaal talent. Buurtfunctie De eerste vestiging van de nieuwe hotelgroep BUNK Hotels heeft haar deuren in Utrecht geopend na een intensieve verbouwing van een jaar. BUNK wil zich niet profileren als hotel, maar juist als ontmoetingsplek waar reizigers en stadsbewoners samenkomen in een omgeving, waar ze kunnen werken, eten, drinken, slapen en/of chillen. Bijna net als vroeger toen de kerk ook een buurtfunctie had. In Amsterdam wordt binnenkort een tweede BUNK vestiging geopend in de St. Ritakerk in Amsterdam Noord. Streekproducten In de keuken wordt er bewust gekozen voor betaalbare en biologische streekproducten en doen ze er alles aan om voedselverspilling te voorkomen. Duurzaam, maar niet duur, is het motto van BUNK. Buurtgenoten en hotelgasten kunnen elke dag vanaf 7.00 tot 10.30 uur aanschuiven voor een stadsontbijt, met onbeperkt koffie, thee en sappen. Met als kenmerk dat de koffie van de brander om de hoek komt en het fris van lokale startups. De bar kent het zelfgebrouwen BUNK bier en heeft een grote selectie bieren uit de streek op tap. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Utrechtse bagelbazen Nienke & Dave openen derde locatie
Formulenieuws – Nienke Kroneman en Dave Kieft staan niet stil en openen in Utrecht hun derde Bagels & Beans. De nieuwste locatie opent op 8 april aan de Twijnstraat in de domstad.
Lees berichtHoreca gaat speeddaten met talenten
Horeca – Horecabedrijven gaan woensdag speeddaten met talenten. Vanwege het enorme aantal horecavacatures in Utrecht is het voor leerbedrijven van belang zichzelf op de juiste wijze in de kijker te spelen. En dat is precies wat de vertegenwoordigers van ruim 70 horecabedrijven uit de regio Utrecht aanstaande woensdag tijdens de jaarlijkse speeddate op het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein zullen proberen
Lees berichtSupermarkt-app Crisp slaat vleugels uit naar België
Bezorgservice – Supermarkt-app Crisp steekt de landsgrens over met België. Voortaan voorziet het bedrijf vanuit een hoofdvestiging in Antwerpen en een gloednieuw distributiecentrum van 15.000 m2 in Bornem Vlaanderen van een ruim aanbod aan Belgische streekproducten. Deze internationalisering betekent een uitbreiding van Crisps markt met 40%.
Lees berichtGidslancering Gault&Millau 2022 in Tivoli Vredenburg
Horeca - Na de bekendmaking vorige week dat de Horecava 2022 definitief niet door gaat, laat Gault&Millau Nederland weten dat de gidslancering een nieuwe datum en locatie krijgt. De Gault&Millau Gidslancering en Awarduitreiking 2022 zal nu plaatsvinden op maandag 14 maart 2022 in Tivoli Vredenburg in Utrecht.
Lees berichtUtrecht wil heropening horeca op drie locaties gaan testen
Corona – Utrecht wil bij drie horecabedrijven testen hoe deze locaties veilig open kunnen na de huidige lockdown. Het gaat om een restaurant met alleen zitplaatsen, een restaurant met bar en een fastfoodrestaurant.
Lees berichtDe Utrechter creëert nieuw terras aan de Catharijnekade
Samen – BUNK Hotel en de Utrechter Stadsbrasserie en Bar, gevestigd in Wijk C, hebben tijdens de corona-crisis de handen ineen geslagen en samen aan de Catharijnekade een tijdelijk terras georganiseerd. Met plek voor 150 personen in totaal is Utrecht twee sfeervolle terrassen rijker.
Lees bericht