Burger King breidt uit in regio Rotterdam met opening drie restaurants

Burger King is voor de snelle groei in Nederland op zoek naar honderden nieuwe medewerkers

Convenience - Restaurantketen Burger King breidt dit voorjaar uit in de regio Rotterdam. In de Maasstad en in Capelle aan den IJssel openen in totaal drie nieuwe vestigingen.

In Rotterdam openen de restaurants aan de Korte Lijnbaan in het centrum van de stad, in winkelcentrum Zuidplein en in Capelle aan den IJssel aan de Koperwiek. Met de nieuwe restaurants creëert Burger King in de regio ruim 200 nieuwe arbeidsplaatsen. De opening van de restaurants is onderdeel van de Nederlandse uitbereidingsplannen van de fastfoodketen. “We hebben er ontzettend veel zin in om deze gloednieuwe Burger King restaurants te kunnen openen in Rotterdam en Capelle aan de IJssel”, zegt managing director Hans Miete van Burger King Nederland. “De stad groeit, het aantal toeristen per jaar neemt toe en we hebben toplocaties kunnen bemachtigen. We willen iedereen in de buurt van Rotterdam onze vers bereide, flame-grilled Whopper kunnen serveren en met deze restaurants nemen we opnieuw een grote stap.”

Order kiosk
De restaurants worden volgens de restaurantformule allemaal sfeervol ingericht, hebben overal stopcontacten en gratis wifi. De restaurants krijgen daarnaast order kiosken zodat gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren. Om dit allemaal mogelijk te maken is het bedrijf op zoek naar nieuwe medewerkers voor in de keuken en in het restaurant. Burger King telt wereldwijd meer dan 23.000 restaurants in ruim 100 landen.

Auteur: Paul Peter Blonk