Burger King brengt speciale Roast Whopper uit voor ‘roast’ Ali B.

The Roast Whopper

Fastfood – Als warming up voor het tv-programma van 'The Comedy Central Roast of Ali B.' introduceren Burger King en Comedy Central ‘The Roast Whopper’. Deze limited edition burger komt beschikbaar in alle 67 Burger King restaurants en is een spicy- en cheesy-variant van de originele ‘flame roasted’ Whopper.

Het is de eerste keer dat in de aanloop van een ‘roast’ er een speciale burger wordt uitgebracht door Burger King. Bij een roast wordt de hoofdrolspeler door tal van personen verbaal scherp afgebrand. Eerdere kandidaten van een ‘roast’ zijn onder meer geweest Gordon en John de Mol jr. Met ‘mean jalapenos’, ‘hot chilli sauce’, ‘angry onions’, 'pepperjack cheese' en een ‘cheesy’ bun is volgens Burger King de juiste combinatie gevonden om met de originele flamed grilled burger uitdrukking te geven aan de opzet van het programma. Speciaal voor deze gelegenheid wordt de limited edition burger geintroduceerd met de tagline ‘We only flame roast the ones we love...’

Partnership

The Roast Whopper is het resultaat van een partnership tussen Burger King, RTL BrandDeli en Viacom Advanced Marketing Solutions. Vanuit deze combinatie worden verschillende activaties opgezet. Esther van de Graaf, Marketing Manager Burger King Nederland: “Burger King en The Comedy Central Roast passen goed bij elkaar en ik ben trots dat we naast deze product lancering kunnen samenwerken op het gebied van talent, content-creatie en content distributie.”

The Comedy Central Roast of Ali B. wordt uitgezonden op 17 december op Comedy Central.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek