Burger King introduceert de Grilled Dogs in Nederland


Fastservice – Burger King begint het nieuwe jaar met een nieuw product: de Grilled Dogs. Een flame-grilled hotdogs van 100% rundvlees. De hotdog is verkrijgbaar vanaf 15 januari. De nieuwe hotdog wordt maandag 15 januari op het Leidseplein gepresenteerd. Fans van Burger King zijn opgeroepen hun “worst things of 2017” (groot of klein) als ludieke actie mee te nemen om deze in vlammen te zien opgaan. Wie daaraan gehoor geeft krijgt vervolgens een voucher waarmee de hotdog gratis is af te halen. Bron: @FoodClicks Fastservice – Burger King begint het nieuwe jaar met een nieuw product: de Grilled Dogs. Een flame-grilled hotdogs van 100% rundvlees. De hotdog is verkrijgbaar vanaf 15 januari. De nieuwe hotdog wordt maandag 15 januari op het Leidseplein gepresenteerd. Fans van Burger King zijn opgeroepen hun “worst things of 2017” (groot of klein) als ludieke actie mee te nemen om deze in vlammen te zien opgaan. Wie daaraan gehoor geeft krijgt vervolgens een voucher waarmee de hotdog gratis is af te halen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Tomra introduceert de ‘slimme prullenbak’ SmartBin

Introductie – Emballagefabrikant Tomra en Tikkie introduceren op de Horecava de SmartBin. Bij deze ‘slimme prullenbak’ kunnen gasten van horeca- en fastfoodketens zelf hun herbruikbare bekers inleveren en het betaalde statiegeld via een Tikkie QR-code direct op hun rekening laten storten.

Lees bericht


Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht



Burger King opent vegan-locatie op Leicester Square

Buitenland – Burger King heeft in de flagship store op Leicester Square in Londen een volledig vegan restaurant geopend. Voor een pilot-periode van een maand spelen op deze locatie producten zoals de Plant-based Whopper en Vegan Royale de hoofdrol. Daarnaast zijn er 15 nieuwe vegan items aan het menu toegevoegd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid