Burger King opent 5 november in Tilburg


Formulenieuws - Op maandag 5 november opent Burger King een nieuwe vestiging aan het Piusplein in Tilburg. De afgelopen maanden is het bedrijf druk bezig geweest met de verbouwing van het pand aan de Heuvelpoort en met de training van de medewerkers. Het restaurant heeft meer dan 200 vierkante meter ruimte. Daarnaast krijgt het restaurant in Tilburg order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren. Het restaurant wordt ook uitgerust met een Coca-Cola Freestyle, waardoor gasten zelf hun favoriete frisdrank kunnen samenstellen. In 2019 start de Tilburgse vestiging van Burger King ook met bezorgen. In andere steden van het land bezorgt Deliveroo al sinds 2017 een aantal producten van Burger Kin. Het restaurant in Tilburg wordt het 59e Burger King restaurant in Nederland. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Op maandag 5 november opent Burger King een nieuwe vestiging aan het Piusplein in Tilburg. De afgelopen maanden is het bedrijf druk bezig geweest met de verbouwing van het pand aan de Heuvelpoort en met de training van de medewerkers. Het restaurant heeft meer dan 200 vierkante meter ruimte. Daarnaast krijgt het restaurant in Tilburg order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren. Het restaurant wordt ook uitgerust met een Coca-Cola Freestyle, waardoor gasten zelf hun favoriete frisdrank kunnen samenstellen. In 2019 start de Tilburgse vestiging van Burger King ook met bezorgen. In andere steden van het land bezorgt Deliveroo al sinds 2017 een aantal producten van Burger Kin. Het restaurant in Tilburg wordt het 59e Burger King restaurant in Nederland. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Tomra introduceert de ‘slimme prullenbak’ SmartBin

Introductie – Emballagefabrikant Tomra en Tikkie introduceren op de Horecava de SmartBin. Bij deze ‘slimme prullenbak’ kunnen gasten van horeca- en fastfoodketens zelf hun herbruikbare bekers inleveren en het betaalde statiegeld via een Tikkie QR-code direct op hun rekening laten storten.

Lees bericht


Voortaan boodschappen doen bij Spar met Uber Eats

Formulenieuws - Spar Nederland en Uber Eats gaan samenwerken. Vanaf woensdag kunnen klanten via de Uber Eats app hun dagelijkse boodschappen en gemaksproducten bestellen bij 20 Spar winkels verspreid door Nederland. Gebruikers van de app kunnen bij deze winkels kiezen uit meer dan 900 artikelen, waaronder ook foodservice producten. Het aantal producten en winkels wordt in de komende weken verder uitgebreid.

Lees bericht


Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht

Spar en Thuisbezorgd.nl breiden samenwerking verder uit

Samenwerking - Spar en Thuisbezorgd.nl breiden de samenwerking na een succesvolle pilot verder uit. Meer dan 50 Spar-winkels bieden vanaf deze maand een ruim assortiment van zo’n 900 artikelen aan via de app en website van de thuisbezorgdienst. Van verse broodjes, salades, wraps, gekoelde drankjes en smoothies tot brood, melk en toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid