CashDesk maakt als eerste koppeling met Uber Eats

Kassasysteem - CashDesk is het eerste kassasysteem in Nederland dat een koppeling maakt met Uber Eats. Restauranthouders kunnen hierdoor de bezorgdienst van Uber Eats direct integreren in hun kassasysteem.

De tijd dat restauranthouders steeds op verschillende tablets de bestellingen bij moeten houden voor de bezorgdiensten, lijkt daarmee langzaam aan ten einde te komen. Voor restauranthouders is het veel eenvoudiger wanneer alle bestellingen op één plek binnenkomen.

CashDesk maakt het nu voor restaurants mogelijk om de bezorgplatforms te integreren in één kassasysteem. Medewerkers hebben op die manier meer controle en overzicht. Volgens CashDesk zijn hierdoor zelfs meer bestellingen te verwerken, waardoor de omzet met 30 procent kan toenemen. CashDesk had al een koppeling met onder andere Thuisbezorgd.nl, Foodora, Bestel-thuis.nl en Sneleten.nl. Nu zijn daar UberEats én Deliveroo bijgekomen.

Bezorgmarkt

CashDesk is als internationaal opererende bedrijf in Nederland actief in de bezorgmarkt. Het bedrijf levert software en kassasystemen aan afhaal- en bezorgrestaurants.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek