Cawston Press verlaagt calorieën met 24%


Frisdrank - Cawston Press heeft sinds dit jaar de toegevoegde suikers verwijderd zonder kunstmatige toevoegingen te gebruiken. Dit levert gemiddeld 24% minder calorieën per drank op. Volgens de leverancier wordt met de frisdrank ingespeeld op de groep horecabezoekers boven de dertig jaar, waar een veranderende smaakbeleving wordt geconstateerd en waar ook sprake is van een groeiende behoefte aan non-alcoholische dranken. De vier smaakvarianten van Cawston Press spelen hierop in omdat zij minder zoet, maar wel sparkling zijn.  De smaken zijn: Rhubarb, Cloudy Apple, Ginger Beer en Elderflower Lemonade. De frisdranken zijn teven vegan en gutenvrij. Cawston Press Kids De smaakvarianten van Cawston Press voor kinderen bestaan alleen uit water en geperst fruitsap. Ook hier zitten geen toegevoegde suikers of zoetstoffen in. Cawston Press kids verschijnt in de smaken: Apple & Mango, Apple & Pear en Apple & Summer berries. Bron: @FoodClicks Frisdrank - Cawston Press heeft sinds dit jaar de toegevoegde suikers verwijderd zonder kunstmatige toevoegingen te gebruiken. Dit levert gemiddeld 24% minder calorieën per drank op. Volgens de leverancier wordt met de frisdrank ingespeeld op de groep horecabezoekers boven de dertig jaar, waar een veranderende smaakbeleving wordt geconstateerd en waar ook sprake is van een groeiende behoefte aan non-alcoholische dranken. De vier smaakvarianten van Cawston Press spelen hierop in omdat zij minder zoet, maar wel sparkling zijn.  De smaken zijn: Rhubarb, Cloudy Apple, Ginger Beer en Elderflower Lemonade. De frisdranken zijn teven vegan en gutenvrij. Cawston Press Kids De smaakvarianten van Cawston Press voor kinderen bestaan alleen uit water en geperst fruitsap. Ook hier zitten geen toegevoegde suikers of zoetstoffen in. Cawston Press kids verschijnt in de smaken: Apple & Mango, Apple & Pear en Apple & Summer berries. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

RIVM ziet suikerinname door frisdranken snel dalen

Onderzoek - De totale suikerinname is in de periode 2019-2021 met 10,2% gedaald; dat is voor het grootste deel dankzij de daling van het suikergehalte in niet-alcoholische dranken. Nederlanders krijgen op die manier steeds minder suiker binnen via non-alcoholische dranken, zo blijkt uit een vorige week gepubliceerde Voedselconsumptiepeiling 2019-2021 (VCP) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Lees bericht


Ook Coca-Cola en Too Good To Go bundelen krachten

Voedselverspilling – Coca-Cola in Nederland en Too Good To Go gaan samenwerken. Eind vorig jaar startte de Too Good To Go-app met het aanbieden van Magic Pakketten die door PostNL thuis geleverd worden. Het gaat om pakketten met producten die om verschillende redenen niet meer geleverd kunnen worden, maar die voor consumenten nog lang genoeg houdbaar zijn. Voortaan maken enkele producten...

Lees bericht

Vrumona introduceert drie Royal Club Mocktails

Introductie - Alcoholvrij is al een grote trend in zowel bier als sterke drank, maar het aanbod in frisdranken is nog beperkt. Vrumona speelt hier op in met de introductie van Royal Club Mocktails in de klassieke smaken Gin Tonic, Mojito en Ginger Mule. Zonder alcohol en zonder suiker.

Lees bericht



Oldtimers lanceert drie suikervrije smaken

Introductie - Het merk Oldtimers, geproduceerd in het Friese dorp Jirnsum, lanceert drie nieuwe suikervrije smaken; van Zoete Bolletjes en Zoute Puntjes tot aan de gecoate Zoethout Rotsjes. De suikervrije producten van Oldtimers zijn ook volledig vegan.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid