Coca-Cola light introduceert twee nieuwe smaken en past naam aan

De nieuwe smaakvarianten van Coca Cola light taste

Introductie – Naast Coca-Cola Energy brengt Coca-Cola ook een tweetal smaken in de light-range op de markt. Het is voor het eerst sinds de introductie van Coca-Cola light in Nederland, 35 jaar geleden, dat er nieuwe smaken op de markt kwamen. De nieuwe smaken zijn: Ginger Lime en Exotic Mango. Beide zijn suikervrije en calorievrije varianten.

Gelijktijdig met de introductie van de light-smaken is ook de naam aangepast in Coca-Cola light taste en heeft de lijn een nieuwe look gekregen. “Naast originele Coca-Cola smaak met of zonder suiker, bieden we consumenten met Coca-Cola light taste een lichte, verfrissende colasmaak. Ook met de nieuwe smaken Ginger Lime en Exotic Mango maken we duidelijk onderscheid zowel met het nieuwe design als de lichte, exotische smaken”, legt Laurie van Zeeland, Brand Manager Coca-Cola, uit.

De zilveren look die in de afgelopen jaren werd geïntroduceerd, wordt aangevuld met het rode Coca-Cola logo en de inscriptie ‘light taste’. Daarnaast onderscheiden de smaken zich met verschillende kleuren. De nieuwe Coca-Cola light taste smaken zijn verkrijgbaar in 250 ml slim-cans. De introductie wordt ondersteund met de campagne ‘Take it lightly’.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek