The Colour Kitchen maakt doorstart


Catering - The Colour Kitchen wordt definitief voortgezet. De doorstart is mogelijk geworden door het overnemen van de activiteiten door een drietal partijen. Vermaat, Flantua Horeca en De Participatie Academie hebben zich bereid getoond om de maatschappelijke missie van The Colour Kitchen voort te zetten na het faillissement. Dat meldt de maatschappelijke cateraar op de eigen website. Vermaat heeft met de meeste opdrachtgevers afspraken gemaakt om de cateringactiviteiten op locatie voort te zetten. Arne en Bas Flantua, die altijd al franchisenemers waren van The Colour Kitchen Zuilen en The Colour Kitchen Oudegracht, gaan door met deze locaties onder de naam The Colour Kitchen. Ook de evenementcatering TCK On Tour zetten zij voort. Tot slot neemt Bartel Geleijnse met De Participatie Academie de activiteiten van opleiden en begeleiden over. Dit betekent dat De Participatie Academie doorgaat met het aanbieden van opleidingsprogramma’s voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bron: @FoodClicks Catering - The Colour Kitchen wordt definitief voortgezet. De doorstart is mogelijk geworden door het overnemen van de activiteiten door een drietal partijen. Vermaat, Flantua Horeca en De Participatie Academie hebben zich bereid getoond om de maatschappelijke missie van The Colour Kitchen voort te zetten na het faillissement. Dat meldt de maatschappelijke cateraar op de eigen website. Vermaat heeft met de meeste opdrachtgevers afspraken gemaakt om de cateringactiviteiten op locatie voort te zetten. Arne en Bas Flantua, die altijd al franchisenemers waren van The Colour Kitchen Zuilen en The Colour Kitchen Oudegracht, gaan door met deze locaties onder de naam The Colour Kitchen. Ook de evenementcatering TCK On Tour zetten zij voort. Tot slot neemt Bartel Geleijnse met De Participatie Academie de activiteiten van opleiden en begeleiden over. Dit betekent dat De Participatie Academie doorgaat met het aanbieden van opleidingsprogramma’s voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Coöperatie DELA introduceert nieuw horeca-assortiment

Uitvaartcatering – Coöperatie DELA laat weten dat de uitvaartorganisatie na een proefperiode bij een zestal locaties het horeca-assortiment heeft aangepast. Na de proef, die eind vorig jaar werd gehouden, wordt het nieuwe assortiment vanaf deze maand stapsgewijs bij de rest van de DELA-locaties geïntroduceerd. DELA heeft bij de samenstelling samengewerkt met partner Vermaat.

Lees bericht


Younique Concepts en Vermaat bundelen de krachten aan de Amstel

Formulenieuws - Younique Concepts en Vermaat gaan samen een vernieuwde invulling geven aan de horecalocatie Amstel1. Daarmee krijgt het partnership tussen de twee bedrijven nog meer vorm.  Beide bedrijven werken al samen met de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt.

Lees bericht


Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht


Trema-bijeenkomst over de gevoeligheden bij inclusiviteit

Bijeenkomst - Inclusie gaat over het stap voor stap verschuiven van machtsculturen en het begrijpen van elkaars perspectieven. Dat was een conclusie van de Trema Foodnetwerk-bijeenkomst ‘Inclusiviteit en diversiteit’, die afgelopen donderdag in Utrecht werd gehouden. Tijdens de dag werden vraagstukken, uitdagingen en gevoeligheden rondom dit complexe en af en toe ongemakkelijke thema besproken. Met name het gebruik van stereotyperingen...

Lees bericht

Nieuwe norm gezonder en duurzamer voedingsaanbod zorg

Zorg - Goede Zorg Proef Je heeft dinsdag de nieuwe norm vastgesteld voor een gezonder en duurzamer voedingsaanbod in ziekenhuizen. De factsheet is ontwikkeld in samenwerking met stichting Alliantie Voeding in de Zorg, het Voedingscentrum en een aantal voorhoedeziekenhuizen, op initiatief van Vermaat.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid