Croquetten Boutique brengt de ‘Letter van Croquet’


Snacks - Vandaag, op Nationale kroketten-dag, maakt de Croquetten Boutique bekend met de letter van Croquet te komen. De kroket die de letter S van Sint gaat vormen is vanaf 1 november verkrijgbaar. De Croquetten Boutique in de Utrechtse Bakkerstraat is gespecialiseerd in speciale kroketten. Het bedrijf geeft aan het afgelopen jaar eindeloos te hebben geëxperimenteerd en geproefd om de juiste kroketletter te krijgen. Uiteindelijk zijn er twee snackletters overgebleven in de smaken draadjesvlees en oude kaas. Maar omdat zoet bij het Sinterklaasfeest hoort is er ook nog een derde variant ontwikkeld met zoete mokka & hazelnoot vulling. De letters zijn geshikt voor zowel de airfryer als de oven. Snackletter Met de kroket is eerder geëxperimenteerd en ingespeeld op de Goedheiligman. In 2015 startte de snackproducent Van Oers in Boxtel met de pepernootkroket en later met de Snackletter. Deze was een tijdlang verkrijgbaar bij de locaties van Smullers, de cafetariaketen op de NS-stations. Bron: @FoodClicks Snacks - Vandaag, op Nationale kroketten-dag, maakt de Croquetten Boutique bekend met de letter van Croquet te komen. De kroket die de letter S van Sint gaat vormen is vanaf 1 november verkrijgbaar. De Croquetten Boutique in de Utrechtse Bakkerstraat is gespecialiseerd in speciale kroketten. Het bedrijf geeft aan het afgelopen jaar eindeloos te hebben geëxperimenteerd en geproefd om de juiste kroketletter te krijgen. Uiteindelijk zijn er twee snackletters overgebleven in de smaken draadjesvlees en oude kaas. Maar omdat zoet bij het Sinterklaasfeest hoort is er ook nog een derde variant ontwikkeld met zoete mokka & hazelnoot vulling. De letters zijn geshikt voor zowel de airfryer als de oven. Snackletter Met de kroket is eerder geëxperimenteerd en ingespeeld op de Goedheiligman. In 2015 startte de snackproducent Van Oers in Boxtel met de pepernootkroket en later met de Snackletter. Deze was een tijdlang verkrijgbaar bij de locaties van Smullers, de cafetariaketen op de NS-stations. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Klimaat positief eetconcept Natoo opent op Rotterdam CS

Formulenieuws – Formuleorganisatie Lagardère Travel Retail opent op een drietal NS-stations een nieuw klimaat positief foodconcept genaamd Natoo. Dit internationale foodconcept gericht op gezonde voeding opent eerst op Rotterdam CS en daarna op Den Haag CS en Leiden CS. Natoo wordt bestempeld als klimaat positieve fast-casual eetgelegenheid.

Lees bericht


Vernieuwde Smullers open op Utrecht CS

Formulenieuws – De snackautomaat van de vernieuwde Smullers op Utrecht CS telt maar liefst 128 trekluikjes. De vestiging met de look & feel van het Smullers 2.0-format opende deze week en heeft daarmee een van de grootste automatiekmuren van Nederland.

Lees bericht

Bidfood neemt Croquetten Boutique over

Overname – Bidfood en de Croquetten Boutique hebben donderdag bekend gemaakt dat ze overeenstemming hebben over een overname van de Croquetten Boutique. Bidfood neemt de het bedrijf per 1 januari 2023 over.

Lees bericht




Smullers krijgt als eerste foodserviceformule het Beter Leven keurmerk

Formulenieuws - Smullers heeft als eerste foodserviceformule in Nederland het Beter Leven keurmerk gekregen. In alle snacks waarin vlees wordt verwerkt, wordt nu alleen nog maar gebruik  gemaakt van minimaal één ster Beter Leven keurmerk kippen- en rundvlees. Het keurmerk werd vandaag overhandigd bij de opening van de nieuwe Smullers-locatie in Eindhoven.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid