Crystal Clear komt met nieuwe campagne


Campagne - Crystal Clear start volgende week een nieuwe merkcampagne. In de campagne  “Vertrouw op jouw Smaak” worden vrouwen aangemoedigd te vertrouwen op hun eigen smaak. Crystal Clear is al meer dan 20 jaar op de Nederlandse markt en verkrijgbaar in 15 verschillende smaken en 24 verpakkingen. Het merk was een van de eerste frisdranken zonder suiker en is fors gegroeid de laatste jaren. Inmiddels staat de frisdrank bij 1 van de 4 huishoudens in Nederland op tafel, volgens leverancier Vrumona. Crystal Clear werd in het jaar 2000 van Hero gekocht door Vrumona en is in 20 jaar tijd verzesvoudigd in volume en omzet.  In 2018 nam het volume toe met 9%. Hoewel het merk zich primair richt op vrouwen is maar liefst 40% van de drinkers een man. Nalini Bhagwandin, brandmanager van Crystal Clear over de nieuw campagne: “Wij maken onderscheid in onze kernboodschap. Zo willen we above-the-line de nadruk leggen op het emotionele aspect van het merk, “Vertrouw op jouw Smaak”, en below-the-line, op de winkelvloer, juist meer op de functionele aspecten “Vol van Smaak en toch maar 1 calorie.” Juist die lage calorische waarde is voor veel consumenten een belangrijke argument om het merk te kopen. “Veel consumenten associëren frisdrank met weinig calorieën namelijk niet altijd met een goede smaak. Wij waren een van de eerste frisdranken met lage calorieën met juist een volle smaak”, aldus Bhagwandin. Bron: @FoodClicks Campagne - Crystal Clear start volgende week een nieuwe merkcampagne. In de campagne  “Vertrouw op jouw Smaak” worden vrouwen aangemoedigd te vertrouwen op hun eigen smaak. Crystal Clear is al meer dan 20 jaar op de Nederlandse markt en verkrijgbaar in 15 verschillende smaken en 24 verpakkingen. Het merk was een van de eerste frisdranken zonder suiker en is fors gegroeid de laatste jaren. Inmiddels staat de frisdrank bij 1 van de 4 huishoudens in Nederland op tafel, volgens leverancier Vrumona. Crystal Clear werd in het jaar 2000 van Hero gekocht door Vrumona en is in 20 jaar tijd verzesvoudigd in volume en omzet.  In 2018 nam het volume toe met 9%. Hoewel het merk zich primair richt op vrouwen is maar liefst 40% van de drinkers een man. Nalini Bhagwandin, brandmanager van Crystal Clear over de nieuw campagne: “Wij maken onderscheid in onze kernboodschap. Zo willen we above-the-line de nadruk leggen op het emotionele aspect van het merk, “Vertrouw op jouw Smaak”, en below-the-line, op de winkelvloer, juist meer op de functionele aspecten “Vol van Smaak en toch maar 1 calorie.” Juist die lage calorische waarde is voor veel consumenten een belangrijke argument om het merk te kopen. “Veel consumenten associëren frisdrank met weinig calorieën namelijk niet altijd met een goede smaak. Wij waren een van de eerste frisdranken met lage calorieën met juist een volle smaak”, aldus Bhagwandin. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht


Sandra Vingerling nieuwe directeur Retail Vrumona

Benoeming - Sandra Vingerling start per 1 mei 2024 als nieuwe directeur Retail bij Vrumona, onderdeel van Royal Unibrew. Zij neemt de functie over van Arjen Reijnierse, die deze verantwoordelijkheid momenteel a.i. vervult. Vrumona kiest hiermee voor een interne opvolger.

Lees bericht

Vrumona introduceert drie Royal Club Mocktails

Introductie - Alcoholvrij is al een grote trend in zowel bier als sterke drank, maar het aanbod in frisdranken is nog beperkt. Vrumona speelt hier op in met de introductie van Royal Club Mocktails in de klassieke smaken Gin Tonic, Mojito en Ginger Mule. Zonder alcohol en zonder suiker.

Lees bericht




Vrumona neemt ‘Butcha Kombucha’ over

Overname - Vrumona is eigenaar geworden van het Kombucha-merk Butcha, nadat het al jaren exclusief distributeur was onder haar innovatie-label ‘Sir Joe’. Het frisdrankenbedrijf neemt het merk over van de grondleggers Siewerd Nicolai, Jiri Brandt & Samuel Levie. Vrumona wil met het merk groeien en introduceert het op korte termijn ook bij supermarkten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid