Culinaire DINERbox: ‘Genieten op sterrenniveau thuis'

Een menu van een topchef zoals die in DINERbox zit Foto: Jan bartelsman

Culinair - Na een succesvolle try-out vorig jaar gaat Cook Like a Chef nu officieel van start. De box met een viergangenmenu op gastronomisch niveau wordt voor €69,50 per persoon bezorgd in heel Nederland, de Belgische grensstreek en Antwerpen.

De compleet verzorgde topchef menu’s, onder de naam Cook Like a Chef, zijn per direct te bestellen en worden vanaf 8 november elke donderdag, vrijdag of zaterdag gekoeld thuis afgeleverd. Elke drie maanden is er een nieuw menu, met vegetarisch alternatief, van een Michelinsterren restaurant.

Via de website www.cooklikeachef.nl mensen kiezen uit menu’s van Jacob Jan Boerma***, Jonnie Boer***, Erik van Loo** of Soenil Bahadoer**. Op deze site staan ook tips hoe de gerechten te serveren.

De box wordt gekoeld aan huis bezorgd in Nederland (exclusief Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog), de Belgische grensstreek en Antwerpen.

Cook Like a Chef is een initiatief van Jan Bartelsman, Maik Kuijpers, Schmidt Zeevis, Eric Pekel en Annemiek van Leeuwen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek