Dag van de Gastvrijheid krijgt vervolg

Gastvrije zorg is ook meer maatwerk in eten en drinken

Beurzen - De Dag van de Gastvrijheid zal ook in 2018 plaatsvinden. Beroepsvereniging WijGastvrij en de stichting Eten+Welzijn hebben elkaar gevonden om het event dit jaar op 15 november, in het Beatrix Theater in Utrecht, gezamenlijk een vervolg te geven.

Na het verdwijnen van Gastvrije Zorg, medeorganisator van de afgelopen edities, hebben WijGastvrij en Eten+Welzijn de handschoen opgepakt om de Dag van de Gastvrijheid samen te organiseren. “Hiermee willen we voorzien in een behoefte om professionals te blijven inspireren en partijen te verbinden aangaande eten, drinken en gastvrijheid in de zorg”, licht WijGastvrij-voorzitter Michel Overwijk toe.

Power to the People!

De Dag van de Gastvrijheid richt zich op twee doelgroepen in het bijzonder: gastvrijheidsmedewerkers en beslissers in de zorg. Tussen de plenaire opening en afsluiting is er voor deze doelgroepen een specifiek op hen afgestemd programma. Het thema van het event is ‘Power to the People!’. Onderwerpen als mensgerichte en persoonlijke zorg, eigen regie in gezondheid en welbevinden, medewerkers in hun kracht, maatwerk in eten en drinken, persoonlijk leiderschap en tal van andere thema’s passeren de revue.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek