Dagzaak 'Factory Girl' opent in Amsterdam


Ontbijtconcept – Factory Girl heeft een tweede locatie geopend in de Amsterdamse wijk de Pijp. Het ontbijt- en lunchconcept dat ook een vestiging heeft in Berlijn wil zich onderscheiden met een gezond aanbod ontbijt- en lunchgerechten, waarvoor de klant op elk moment van de dag terecht kan. De + in het +FACTORY GIRL logo staat voor groei en symboliseert de voorspelling van het realiseren van meerdere vestigingen in verschillende grote steden. Factory Girl opende de eerste locatie in 2010 in Berlijn en nu dan de tweede in Amsterdam. De groei is daarmee zeker niet explosief, maar de ambitie niet minder. Ontbijtliefhebbers kunnen bij Factory Girl gedurende de hele dag terecht voor een verantwoorde lunch of brunch. Van boeren ontbijtplanken, sandwiches, diverse originele ei-creaties, Bruchetta's en een seizoensalade. Keuzemogelijkheden zijn er in vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en zelfs zonder suikers. Veel aandacht wordt er besteed aan de presentatie van de gerechten, waardoor Factory Girl hoog scoort op social media. Dit komt mede door de selfie wall in de zaak met de artistieke eigenaresse én chef 'Sofia D. Sözen'. Van haar hand is ook een dessertgerecht, genaamd 'Coco Angéla', dat bij voorkeur als starter gegeten moet worden. Bron: @FoodClicks Ontbijtconcept – Factory Girl heeft een tweede locatie geopend in de Amsterdamse wijk de Pijp. Het ontbijt- en lunchconcept dat ook een vestiging heeft in Berlijn wil zich onderscheiden met een gezond aanbod ontbijt- en lunchgerechten, waarvoor de klant op elk moment van de dag terecht kan. De + in het +FACTORY GIRL logo staat voor groei en symboliseert de voorspelling van het realiseren van meerdere vestigingen in verschillende grote steden. Factory Girl opende de eerste locatie in 2010 in Berlijn en nu dan de tweede in Amsterdam. De groei is daarmee zeker niet explosief, maar de ambitie niet minder. Ontbijtliefhebbers kunnen bij Factory Girl gedurende de hele dag terecht voor een verantwoorde lunch of brunch. Van boeren ontbijtplanken, sandwiches, diverse originele ei-creaties, Bruchetta's en een seizoensalade. Keuzemogelijkheden zijn er in vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en zelfs zonder suikers. Veel aandacht wordt er besteed aan de presentatie van de gerechten, waardoor Factory Girl hoog scoort op social media. Dit komt mede door de selfie wall in de zaak met de artistieke eigenaresse én chef 'Sofia D. Sözen'. Van haar hand is ook een dessertgerecht, genaamd 'Coco Angéla', dat bij voorkeur als starter gegeten moet worden. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid