De Groene Weg opent nieuw slagerijconcept in Markthal Rotterdam

Formulenieuws - Dinsdag 30 september onthult De Groene Weg een nieuw paradepaardje in de Markthal Rotterdam; een nieuwe slagerij waar smaak en beleving centraal staan. Dit gebeurt tijdens het openingsbal voor leveranciers, franchisenemers en klanten. Een dag later staat de officiële opening door Koningin Maxima op het programma.

De Groene Weg presenteert het publiek in de Rotterdamse Markthal ‘een andere kijk op vlees’. “We vertellen het publiek een verhaal vol passie over onze mooie 100% biologische vleesproducten. We laten daarbij letterlijk de hele keten zien; van boer tot bord”, zegt general manager Allard Bakker.

De Groene Weg is al meer dan 30 jaar actief in ‘biologisch vlees’. Een vaste groep veehouders levert het vlees aan de 13 slagerijen van De Groene Weg.

“De Markthal wordt het foodwalhalla van Nederland. Voor De Groene Weg is dit een unieke kans om een breed publiek te ontmoeten en de mensen te verrassen met heerlijke producten. We gaan live demonstraties geven hoe een stuk vlees wordt uitgebeend, we introduceren nieuwe producten en presenteren ons net even anders”, aldus Bakker.

Koningin Maxima opent de Markthal in Rotterdam op 1 oktober. Vanaf dat moment is het gebouw open voor het publiek.  Binnen de Markthal draait het om smaak, beleving, entertainment en vooral de schoonheid van ons voedsel.

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek