De Haan komt met mobiele unit van Tony’s

Het concept Tony's van De Haan krijgt ook een mobiel variant

Petrol - De Haan Minerale Oliën komt met een mobiele unit van Tony’s. De mobiele winkel is in te zetten op locaties die worden verbouwd, om de potentie van een vaste shop op een onbemande locatie te onderzoeken of om in te zetten bij lokale promoties.

Dit maakten adviseur Ulrich Knieling en formule manager Nicole in ’t Veld van De Haan bekend bij de officiële lancering van het derde shopconcept van De Haan in zes maanden tijd: Tony’s Plaza Food for all. In IJsselstein werd eind juni in het Haan tankstation aan de Baronieweg het eerste cafetariaconcept voor de tankstations gepresenteerd dat in samenwerking met groothandel Sligro is ontwikkeld.

Drie concepten

De Haan heeft met de komst van Tony’s Plaza Food for all nu de beschikking over drie foodserviceconcepten voor tankstations. Eerder presenteerde De Haan Tony’s Street Food en Tony’s coffee & more. De komende jaren gaat De Haan alle 85 bemande tankstations van de in totaal 135 eigen locaties die De Haan heeft in Nederland ombouwen naar een van deze drie foodserviceformats. Mogelijk worden ook enkele onbemande locaties in die ombouwfase alsnog ook voorzien met één van de drie formats. Om de haalbaarheid daarvan te onderzoeken, kan de mobiele unit uitkomst bieden. Daarnaast wordt de unit ingezet als vervanging van bestaande locaties bij verbouwingen.

(Meer over de drie horecaconcepten bij de tankstations van De Haan Minerale Olien, lees de laatste uitgave van @FoodClicks. Nog geen abonnee? Meld u hier aan voor een gratis digitaal abonnement)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek