De Horeca Fabriek komt met Secret Bar ‘The Closet’


Horeca – Kort na de opening van het eigen – opzienbarende - horecaconcept MaMa Kelly in Amsterdam, komt ontwerpbureau De Horeca Fabriek uit Den Haag opnieuw met een spraakmakend design in de hoofdstad. Voor de Rebel Horeca Groep creëerde ontwerper Rein Rambaldo het interieur voor The Closet, een secret bar. De bar, waarvan de locatie uiteraard nog niet bekend is, zal als interieur een panterprint kennen met een subtiele ‘touch of gold’. De locatie opent in februari. Speakeasy bar The Closet is een secret bar, geïnspireerd op een speakeasy bar. Speakeasy bars zijn ontstaan tijdens de Amerikaanse drooglegging in de jaren twintig. Deze ‘fluisterbars’ kenmerkten zich door mysterieuze locaties, entree door middel van wachtwoorden en het schenken van verboden alcoholische dranken. The Closet schenkt volkomen legale drankjes, maar houdt de spanning er graag nog in. Toegang tot de bar wordt alleen verkregen met een wachtwoord en op reservering. Bron: @FoodClicks Horeca – Kort na de opening van het eigen – opzienbarende - horecaconcept MaMa Kelly in Amsterdam, komt ontwerpbureau De Horeca Fabriek uit Den Haag opnieuw met een spraakmakend design in de hoofdstad. Voor de Rebel Horeca Groep creëerde ontwerper Rein Rambaldo het interieur voor The Closet, een secret bar. De bar, waarvan de locatie uiteraard nog niet bekend is, zal als interieur een panterprint kennen met een subtiele ‘touch of gold’. De locatie opent in februari. Speakeasy bar The Closet is een secret bar, geïnspireerd op een speakeasy bar. Speakeasy bars zijn ontstaan tijdens de Amerikaanse drooglegging in de jaren twintig. Deze ‘fluisterbars’ kenmerkten zich door mysterieuze locaties, entree door middel van wachtwoorden en het schenken van verboden alcoholische dranken. The Closet schenkt volkomen legale drankjes, maar houdt de spanning er graag nog in. Toegang tot de bar wordt alleen verkregen met een wachtwoord en op reservering. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

IJssalon De Hoop brengt ijs naar een hoger niveau

IJssalon – IJssalon De Hoop in Blaricum opende onlangs met een totaal vernieuwd interieur. Eigenaresse van de ijsslon is Caroline Kooij. Zij  is de vierde generatie van het familiebedrijf en tevens SVH Meester IJsbereider. Met haar nieuwe ijssalon brengt zij de verkoop en presentatie van ambachtelijk ijs naar een hoger niveau.

Lees bericht


Debuut Horeca neemt exploitatie over van MaMa Kelly

Samenwerking - Debuut Horeca heeft per 1 juli 2019 de exploitatie van MaMa Kelly in Den Haag overgenomen. De uitbreiding is de tweede overname in de samenwerking tussen Waterland en Debuut die afgelopen zomer 2018 tot stand kwam. Debuut heeft meerdere overnames in de planning. MaMa Kelly is een bistro concept waarin kip & kreeft een belangrijke rol spelen. Het restaurantconcept kreeg veel publiciteit...

Lees bericht

Bidfood lanceert eerste editie Foodyard magazine

Groothandel - Bidfood presenteerde gisteren de eerste editie van Foodyard magazine. Sterren uit het eerste nummer waren aanwezig: Rein Rambaldo (De Horecafabriek), Gijs Kemmeren (chef-kok bij herberg De Kop van ‘t Land) en Randy Bouwer (maître en sommelier bij Zarzo*). Het digitale magazine is het nieuwste onderdeel van Foodyard; de community die Bidfood in het leven riep om foodprofessionals...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid