De Pier krijgt nieuw hamburgerconcept

Hamburgerconcept Beach Burgers & Beers Foto Daniel Verkijk

Horeca – De Foodboulevard op de Scheveningse Pier wordt uitgebreid met een nieuw hamburgerconcept: restaurant Beach Burgers & Beers. In deze nieuwe horecagelegenheid kan de gast zich tegoed doen aan hamburgers, die vernoemd zijn naar alle bekende stranden over de hele wereld, in een’ laidback strandbeleving’ boven zee.

Op de kaart staan diverse burgers met klinkende namen zoals een Copacabana burger met huisgemaakte Chipotle mayonaise of een Miami Beach burger met cheddar en pulled pork. Wie vegan wil, kan kiezen voor de Palomino burger van avocado met spinazie en tomatensalsa. Maar niet alleen beach-burgers vullen de kaart. Er kunnen ook hotdogs met uitzicht op de surfers op zee worden gegeten.

Foodboulevard

De Pier in Scheveningen is de afgelopen jaren geheel gerestyled en voorzien van en foodboulevard, met een eigentijds aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. In november 2016 voegde De Pier daar nog eens vijf luxueuze hotelsuites (zie www.piersuites.nl) aan toe. Ook zijn er op De Pier het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. Het nieuwe burger restaurant is een aanvulling op de al vijf bestaande concepten van De Pier BV: Kibbelking, Veni Vidi Pizza, Bar De Pier, Restaurant Zilt en Health Lab.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek