De Pier speciaal verlicht op zondag 6 december

Salt Market op De Pier

Event - Aanstaande zondag 6 december wordt om 18.00 uur, na de SALT Market, De Pier in Scheveningen op feestelijke wijze aangelicht én uitgelicht. Vanaf dat moment is het icoon op zee de hele maand in kerstsferen gehuld.

Het ontsteken van de kerstverlichting markeert tevens de aftrap van een maand vol winterse activiteiten die op 1 januari wordt afgesloten met de Nieuwjaarsduik. Zo kan er de hele maand vanaf De Pier worden gegleden op de langste ijsglijbaan van Nederland, onderdeel van Cool Event, en vindt van 19 tot en met 23 december de Home Made X-Mas Market plaats.

Bovendien organiseert De Pier op 28 en 29 december het eerste Pier Kidsfest. Een festival met uiteenlopende activiteiten en workshops op het gebied van koken, muziek, knutselen, theater, en games voor en door kinderen tot 16 jaar.

De Pier is sinds 18 juli 2015 open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels.

Bron: KondorWessels

Auteur: Steffen van Beek